Sony Xperia Z3+ Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | E6553 |

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z3+ Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | E6553 |
TASARIM
Her zamankinden daha ince.
Xperia Z3+ şık, yuvarlak hatlara sahip alüminyum çerçevesi, dayanıklı, temperli cam panelleri ve benzersiz bir tasarıma sahip güç düğmesi ile Sony tasarım efsanesini yaşatıyor. Sadece 6,9 mm kalınlığı ve 144 gram ağırlığıyla her zamankinden daha ince ve hafif bir tasarıma sahip olan Xperia Z3+ cihazının tutuşu inanılmaz derecede rahattır. Dört sofistike renkten zevkinize ve yaşam tarzınıza uygun olanı seçin.






Suya ve toza dayanıklı
Sony Xperia Z3+, bu çift SIM kartlı akıllı telefonun hem suya dayanıklı hem de en ufak toz zerreciklerine dirençli olmasını sağlayan etkileyici bir IP65/IP58 derecelendirmesine sahiptir.



IP (Koruma Sınıfı) derecesi
Xperia Z3+, IP65/68 IP derecesi almıştır. Bu, cihazın toza (6) ve suya (5 ve 8 – sıçramalara ve daldırmaya) karşı direnç seviyesini ölçen bir standarttır.


*Xperia Z3+, birkaç basit talimata uyduğunuz sürece suya ve toza dayanıklıdır: Tüm kapaklar sıkıca kapalı olmalıdır, 1,5 metreden derin suda 30 dakikadan fazla tutulmamalıdır ve su, tatlı su olmalıdır. Klorlu havuz suyunda kullanılması halinde, tatlı suda durulanması gerekmektedir. Deniz suyu veya tuzlu su havuzlarında kullanıma uygun değildir. Cihazın yanlış veya kötüye kullanımı garantiyi geçersiz kılar. Telefon, Koruma Sınıfı IP65 ve IP68 derecelerine sahiptir. Bunun ne anlama geldiğini öğrenmek ve daha fazla bilgi edinmek için adresine bakın. Xperia Z3+ akıllı telefonunuzun, bağlamak ve şarj etmek için kapaksız bir USB porta sahip olduğunu unutmayın. Bu USB port, telefonun suya maruz kalması durumunda, şarj edilmeden önce tamamen kurutulmalıdır.

Kamera

Büyüleyici manzaralar ya da çarpıcı selfie’ler — kameranın kusursuzluğu artık iki kat daha fazla
İster gece şehrin siluetini, ister ön kameranızı kullanarak kendi görüntünüzü çekiyor olun; fotoğraflarınızın doğru anı yansıtması gerekir. Xperia Z3+, ön ve arka kameralar için yenilikçi Sony kamera teknolojilerinden yararlanan akıllı telefondur. Nasıl çekerseniz çekin fotoğraflarınız daima net çıkacak.



Ana kamera

Exmor RS™ sensör ile 20,7 MP
25 mm geniş açılı G lens
Süper otomatik çekim modu belirleme
Akıllı Aktif Mod ile SteadyShot
Fotoğraf ve video için HDR
ISO 12800
Xperia Kamera uygulamaları


Ön kamera

Exmor R™ sensor ile 5 MP
25 mm geniş açılı lens
Süper otomatik çekim modu belirleme
Akıllı Aktif Mod ile SteadyShot
HDR
Xperia kamera uygulamaları





Süper otomatik – Sahneyi hissedin. En iyi fotoğrafı çekin.
Süper otomatik, doğru kareyi elde etmek için tahmin yapma zahmetini ortadan kaldırır. Görsel atmosferi algılar ve ideal ayarlarla çekim yapmanız için kamerayı otomatik olarak ayarlar. Xperia Z3+ cihazının ana kamerası 52 farklı sahne algılarken ön kamerası Süper otomatik modu sayesinde 20 sahne algılar. Süper otomatik modunun yanında, son olarak eklenen Gurme modu yemek fotoğraflarınızın her zaman lezzetli görünmesini sağlar.

Düşük ışıkta üstün performans gösteren kamera
ISO 12800 değeri ve F2.0 diyafram açıklığı ile Xperia Z3+ düşük ışıkta bile harikalar yaratır. Üstelik güneş öznenizin arkasında kalsa bile, cep telefonu için Exmor RS™ sensörü ve HDR teknolojisi sayesinde resimleriniz güzel çıkar.

4K – Çok Yüksek Tanımlı video kaydı
Sony’nin en iyi telefon kamerası olan Xperia Z3+, gördüğünüz her şeyi göz alıcı yüksek çözünürlüklü 4K videoda yakalamanıza olanak sağlar. Full HD 1080p görüntü kalitesine kıyasla dört kat daha ayrıntılı olan çekimleriniz Çok Yüksek Tanımlı olarak sunularak gerçek ayrıntılarla dolu eşsiz bir netlikte izlenir. Bu model, 4K (3840 x 2160) çözünürlüğü ve en son MHL 3,0 konnektörünü kullanarak 4K bir TV’de veya projektörde oynatmayı destekler.​





Çığır açan iki günlük* pilimizle tanışın
Xperia Z3+ akıllı telefonu her ayrıntıda olabildiğince verimli olacak şekilde tasarladık ve ardından inanılmaz derecede güçlü bir pille bir araya getirdik. Sonuç; iki güne kadar kullanılabilen bir akıllı telefon. Böylece telefonunuzu, pili bitecek endişesi duymadan gün boyunca rahatça kullanabilir, hatta ertesi gün de kullanmaya devam edebilirsiniz.



2 güne kadar pil ömrü**


91 saate kadar müzik dinleme


9.5 saate kadar HD video oynatma

Hızlı artık daha da hızlı
Xperia Z3+, yeni Qualcomm® Snapdragon™ 810 işlemci ile desteklenmektedir. Bu gelişmiş 64 bit Sekiz Çekirdekli işlemci pil gücünü muhafaza ederken, önceki işlemcilere kıyasla her şeyi %50’ye kadar daha hızlı yapar. Birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırabilir, çok kısa yükleme süresi ile Web’de gezinebilir ve kesintisiz video akışı sağlayabilirsiniz. Asenkron işlemci, akıllı telefonunuzun yalnızca ihtiyacınız olduğunda güç kullanmasını sağlar; ihtiyacınız olmadığında gücü boşa harcamaz.




*Önceki nesil Snapdragon™ 805 işlemci ile karşılaştırıldığında


İki kat daha hızlı Wi-Fi
Xperia Z3+, Wi-Fi MIMO desteği sayesinde önceki Wi-Fi ürünlerine kıyasla iki kat daha hızlı Wi-Fi sunar.

LTE/4G ile hayatı süper hızda yaşayın
Xperia Z3+ cihazınız, Cat 6 LTE/4G modem ile birlikte gelir. Bu modem, 300 MBit/sn’ye kadar çıkabilen indirme ve 50 MBit/sn’ye kadar çıkabilen yükleme hızına sahip en hızlı İnternet bağlantıları sunar.​

Ses teknolojisinin geleceği akıllı telefonunuzda
Xperia Z3+, kristal netliğinde dinleme deneyimi için size en yeni Sony ses teknolojilerini sunar.


Müzik; olması gerektiği gibi
Hi-Res Audio, yüksek frekanslı sesleri şaşırtıcı ayrıntılarla üretmek için geniş frekans aralıklarında bozulmayı ve gürültüyü azaltır. Böylece dinlediğiniz her parçadaki sesler, orijinal olarak stüdyoda kaydedilen ses kalitesinde duyulur.

Hi-Res Audio hakkında daha fazla bilgi edinmek için adresini ziyaret edin.

Yüksek kaliteli kablosuz dinleme
LDAC, Bluetooth® aracılığıyla yüksek kaliteli kablosuz sesin tadını çıkarmanızı sağlayan Sony’nin yeni bir ses teknolojisidir. 3 kat daha hızlı veri iletimiyle, LDAC tüm müzikleriniz için gelişmiş bir kablosuz dinleme deneyimi sunar.



Her vuruşu ve her notayı daha iyi duyun
DSEE HX (Dijital Ses Geliştirme Motoru), düşük çözünürlüklü şarkıların kalitesini Yüksek Çözünürlüklü ses kalitesine yakın bir kalite düzeyine çıkarmanıza olanak sağlar. Bu teknoloji, yoğun bir şekilde sıkıştırılmış MP3 ve AAC dosyalarını düzeltip eski haline getirerek güçlü, tam aralıklı ses sunar.


Gürültüyü dışarıda bırakın
Xperia Z3+, DNC mikrofonlu kulaklık setiyle birlikte kullanıldığında çevre gürültüsünü %98’e kadar azaltan yerleşik Dijital Gürültü Önleme teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji, düşük frekanslı gürültü parçalarını kaldırarak yüksek frekanslı gürültünün kulağa ulaşmasına önler. Böylece, gürültülü bir otobüste ya da kalabalık bir alışveriş merkezinde olsanız da harika bir müzik dinleme deneyimini yaşamanıza hiçbir şey engel olamaz.

Hangi kulaklıklı mikrofon setini kullandığınız fark etmez. Optimize edilmiş ses.
Herhangi bir mikrofonlu kulaklık seti takın; Xperia Z3+ cihazınız kulak kanalınızın şeklini analiz etmeden önce mikrofonlu kulaklık setinin türünü otomatik olarak tanımlayacaktır. Sadece size özel, kusursuzca dengelenmiş bir ses sunmak için bu iki veri parçası birleştirilerek ses ayarları optimize edilir.



Her ışık koşulunda en parlak ekran
Xperia Z3+ cihazının harika 5,2 inç ekranı her zamankinden daha parlak. Xperia Z3+ yalnızca düşük ışıkta değil, her ışık koşulunda nefes kesici parlaklıktadır. Yüksek ekran parlaklığı, Sony’nin kontrast geliştirme teknolojisi ile birlikte parlak gün ışığında bile net görüntüleme deneyimi sunar.





Her zaman muhteşem bir izleme açısı
IPS teknolojisi sayesinde, Sony akıllı telefonunuz daha iyi bir izleme açısı sunar. Böylece, cihazınıza hangi açıdan bakarsanız bakın, üstün netlikte resimler ve doğru renkler görürsünüz.



X-Reality™ ile nefes kesici ayrıntılar
Sony’nin cep telefonu için X-Reality™ özelliği, ekranınızdaki her görüntüyü analiz edip renk, netlik ve kontrast yönünden optimize eder. Sonuç; nefes kesici ayrıntılara sahip daha az parazitli resimler ve videolar.


Adeta gerçek hayattan renkler
TRILUMINOS™ ekran ile Live Colour LED teknolojisinin bir araya getirilmesiyle daha canlı kırmızılar, doğal görünümlü yeşiller ve maviler ile eşsiz bir renk paleti elde edersiniz.

Çalmak için dokunmanız yeterli
Herhangi bir NFC özellikli hoparlör veya mikrofonlu kulaklık setinde Xperia Z3+ ürününüzden müzik çalmak için tek dokunuşta bağlanabilirlik özelliğini kullanın.




*Xperia Z3+ suya ve toza dayanıklıdır, böylece yağmura yakalandığınızda ya da telefonunuzu musluğun altında yıkamak istediğinizde endişelenmenize gerek kalmaz; yine de unutmayın, tüm portlar ve kapaklar sıkıca kapatılmış olmalıdır. Cihazı tamamen suya sokmamalı, deniz suyuna, tuzlu suya, klorlu suya ya da içecekler gibi sıvılara maruz bırakmamalısınız. Cihazın yanlış veya kötüye kullanımı garantiyi geçersiz kılar. Cihaz, IP65/68 Giriş Koruma Derecesi’ne sahiptir. Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edin. Xperia cihazının bağlantı kurmak ve şarj etmek için kapaksız bir USB portu olduğunu unutmayın. USB port, şarj etmeden önce tamamen kurutulmalıdır.

** Pil ömrü, Eylül 2014’te tipik akıllı telefon kullanıcısının etkin kullanım koşullarını temsil etmek üzere tanımlanan, çeşitli kullanım senaryoları da (çağrı yapma, mesajlaşma, web’de gezinme, sosyal ağ kullanma, oyun oynama, müzik dinleme, fotoğraf çekme, fotoğraf tarama, çevrimiçi video izleme, video kaydetme ve oynatma) dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere Sony Mobile Communications AB’nin akıllı telefon kullanım koşulları ile ölçülmüştür.​


--RENKLER--

Mevcut renkler







Ağırlık
  • 144 g
Boyutlar
  • 146,3 x 71,9 x 6,9 mm
Ekran
  • 5,2 inç 1080p FHD (1920 x 1080), IPS ekran sRGB130% TRILUMINOS 700cd parlaklık cep telefonu için X-Reality
İçindekiler
  • Google Android 5.0 (Lollipop)
  • 64 bit Qualcomm Snapdragon 810 Sekiz Çekirdekli işlemci (Dört Çekirdek 2,0 GHz + Dört Çekirdek 1,5 GHz)
Kamera
  • 1/2,3 inç 20,7 MP Exmor RS, ISO12800 Fotoğraf/ 3200 Video, 4K video çekimi ve çıkışı Akıllı aktif modu ile Steadyshot
  • 5 MP, Exmor R, 25 mm geniş açı, Akıllı aktif modu ile Steadyshot.
Pil
  • 2930 mAh
  • Konuşma süresi: 17 saate kadar
  • Bekleme süresi: 590 saate kadar
  • Müzik dinleme: 91 saate kadar
  • Video oynatma: 580 dakikaya kadar
Dayanıklılık
  • Suya ve toza dayanıklı (IP65 ve IP68)

Kullanıcıları Listesi:
1-) @teknolojibaronu -- kısa zaman sonra almayı planlıyorum.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve xmustx


man20

man20

Üye
Eline sağlık canım. Çok güzel tanıtmışsın. Sıkılmadan hepsini okudum.
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
avast

avast

Üye
6S iyidir diyordum :D pil falan deyince bi icim kaynadi acikcasi g2 den sonra gecilir heralde pil konusunda eline saglik guzel konu
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
6S iyidir diyordum :D pil falan deyince bi icim kaynadi acikcasi g2 den sonra gecilir heralde pil konusunda eline saglik guzel konu
:tşk: Bende geçmeyi planlıyorum Z3+'a. Fakat Snapdragon 810 düşündürdü. :hmmm
 

skartmen35

Üye
Ne zaman çıkacak z3+
 
hikmet366

hikmet366

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet 2499 tl mis
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ne fark eder 2500 işte
 
man20

man20

Üye
Usb portunun kapak dışında olması gerçekten de çok iyi ve Micro sd ile sim kartın aynı kapakta ve aynı kızakta olması gerçekten de çok mantıklı ve suya karşı bi o kadar da daha dayanıklı olmasını sağlıyor bence (küçük bi kapak olduğu için suyu kenarlardan geçirme olasılığı yok denecek kadar az hatta hiç geçirmez bile).
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu sefer ben Sony yi sevdim nihayet tasarıma el attı kutu gibi kasadan kullanıcıyı kurtardı
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bugün inceledim telefonu teknosada çok güzel ve rahat oturan bir telefon oldu benim elime :D birde ekranın parlaklığı yani canlılığı daha iyiydi z3'e göre güzel telefon alacaklara şimdiden hayırlı olsun :)
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
bugün inceledim telefonu teknosada çok güzel ve rahat oturan bir telefon oldu benim elime :D birde ekranın parlaklığı yani canlılığı daha iyiydi z3'e göre güzel telefon alacaklara şimdiden hayırlı olsun :)
Güzel 2500 lira fazla olmuş :) 2200 olsaymis keşke. Birde kısa zaman sonra Z5 duyrulacak.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Senin iş noldu hala wp devam mı? :D
bi iki ay içinde kurtuluyorum wp forumuna uğramıyom telefon kafayı yedi lg g4 yada xperia z3 alacam :D wpye dönüş yapacam diyodum artık wpnin yüzüne bakmayacam beni çok sinir ediyor
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Bir iki sonra Z5 gelir. [emoji14]ro:
 


Üst Alt