Uygulama ***ZeybekBot V3 "ÜCRETSİZ" PREMİUM VERSİYON***

Sponsorlu Bağlantılar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
    Konu Sahibi
***ZeybekBot V3 "ÜCRETSİZ" PREMİUM VERSİYON***
Evet arkadaşlar zeybekgaming'in yaptığı sahtekarlığı çoğumuz öğrendi artık.Yabancıların yaptığı botların arayüzlerini çalarak,özelliklerini kısıtlayıp sonrasında o özellikler için insanlardan para alarak kul hakkı yiyenlere bi darbede bizden olsun.botun orjinal ücretsiz olanını paylaşacağım ama dili ingilizce.Türkçeye çevirmeyi denedik ama bizim ilgi alanımız olmadığı için pek başarılı olamadık.o yüzden arayüzü türkçe olarak çektiğim resimleri konuda göreceksiniz.onlara bakarak gerekli ayarları yapıp botu kullanabilirsiniz.
Baştan belirtmekte fayda var.bu botu pek kullanmadım,yani bi sorun yaşarsanız pek yardımcı olamayabilirim.Ancak kullanan deneyimli arkadaşlar yardımlarını esirgemeyecektir eminim.
Bu botu paylaşmamdaki tek unsur,insanların keriz yerine konulup paralarının heba olmamasıdır.
Botu çalıştırabilmeniz için pc'nizde Autoit yüklü olmalıdır.Yüklü olmayan arkadaşlar için link burada :

Autoit yükledikten sonra botu indirin.Burdan :

Şimdi Autoit yüklü ve botuda indirdiniz,şimdi winrar yardımı ile indirdiğiniz botu masaüstüne klasör olacak şekilde çıkartın ve klasörün içine girin.Orda CGB Bot yazılı bi dosya olacak ona tıklayın ve botu açın.şimdi kendinize göre ayar yapabilmeniz için resimleri aşağıya ekliyorum ;
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL

alperen262014

alperen262014

Üye
İyi olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
eline koluna sağlık :halay3::heyo::eller::tşk::hehe:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2
yunus96

yunus96

Üye
Bende türkçeleştirdim :) sen benden önce paylaşmışsın nasıl olcak şimdi :))) ellerine sağlık
Kardeş ben indirdim türkçe değil :s:(:(

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt