İlk Android Oyunum TX30(Yerli Oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

aslan4789

Üye
    Konu Sahibi
Sonrada profilindeki aktivitelere bakıyorum ? Geçmişte üye olmuş olabilirsiniz,belliki hesap terkedilmiş.Şimdi ise herhalde çıkarınız için geri dönmüşsünüz.Yok anlamadığım hesap tarihiyle hava atmak ne alaka ?
Hesap tarihi, yeni üye olmadığımı gösterir. Bir yerli oyun yaptım ve üyeliğimin bulundugu forumlara girip tanıtım yaptım. Yani İnsanlara haber veriyorum , Arkadaşlar böyle bir oyun yaptım, türk yapımıdır , desteğinizi bekliyorum diyorum , android bölümünde. Heleki Cep forumunda böyle bir paylaşım gayet normal. Ama siz kınıyorsunuz , bana diyorsunuzki " hayır tanıtım yapamassın , hiçbiryerde yapamassın, kimse görmesin oyununu " Sence bu mantıklı mı ? Duyurulmamış bir oyun, nasıl oynanır?

Anlamadığım şey , neden kınıyorsunuz beni,onca yabancı android oyun arasından yerli oyun yapımcısına , oyununu tanıttığı için neden saldırganlaşıyorsunuz?

Arkadaşlar bu yaptırımlarınız beni soğutuyor.Lütfen sizden destek bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994

SHS

SHS

Üye
Arkadaşlar sadece oyun hakkında görüş bildirelim.

• Beğen
Tepkiler: aslan4789
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Sonrada profilindeki aktivitelere bakıyorum ? Geçmişte üye olmuş olabilirsiniz,belliki hesap terkedilmiş.Şimdi ise herhalde çıkarınız için geri dönmüşsünüz.Yok anlamadığım hesap tarihiyle hava atmak ne alaka ?

Reklam piyorsa yapsin arkadaşım. Bu sektörde bizimkilerden çok daha fazla insana ihtiyaç var. Belki de bu gibi insanları reklamlarıyla diğer bazilqri da heves edip oyunlar yaparlar. Sonuçta da bizim ülke kazanır bundan.

• Beğen
Tepkiler: aslan4789
feyzeddinonal

feyzeddinonal

Üye
İsmi beğenmedim :)

Üst Alt