Video Donma

Sponsorlu Bağlantılar

XxSamuelxX

Üye
    Konu Sahibi
Video Donma
Arkadaşlar tel nokia 500 ve sorunum şu 360p video izlerken kasmalar donmalar oluyor izlenmiyor bunun çözümü nedir(Video internetten deil normal telefona dizi indiriyorum 360p ama kasmadan izlenmiyor)şimdiden teşekkürler

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
telefon hackli ise görev sonlandırıcı indir ve video izlemeye başlamadan tüm uygulamaları kapat.

XxSamuelxX

Üye
    Konu Sahibi
linkini atabilir misin hocam

XxSamuelxX

Üye
    Konu Sahibi
Dostum dediğini yaptım fakat düzelmedi

süperdodocuk

Üye
hangi hafızaya indşiriyorsun

XxSamuelxX

Üye
    Konu Sahibi
depo ya indiriyorum
dostum bide hafıza karta indirdim gene olmadı

süperdodocuk

Üye
kardeş benim tel de nokia 500 belle refresh ayarlar-uygulama ayarları-videolar 1- erişim noktası kullanımda kullandığın internet 2- en düşük UDP bağlantı nkts. 6970 3- en yüksek UDP bağlantı nkts. 32000 4- yakın kopya kullan hayır
olmazsa indirdiğin sitede sorun var

XxSamuelxX

Üye
    Konu Sahibi
dostum öncelikle ilgin için teşekkürler fakat oradaki ayarların aynen bende de öyle diziyi indirdiğim site diziindirmobil

süperdodocuk

Üye
kardeş o site sorunlu

XxSamuelxX

Üye
    Konu Sahibi
tüh be çok kötü oldu peki önerebileceğin bi yabancı dizi sitesi var mı

süperdodocuk

Üye
ya yeni actigim konuda yardım et lütfen

XxSamuelxX

Üye
    Konu Sahibi
dostum yemin ederim bilmediim bi konu fakat bi site önerir misin

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Siteyle pek bir alakası yok bunun bence. Ben youtube dan 360p video indirdiğimde arka planda uygulama olursa ara ara yavaşlıyor veya takılıyor. Nokia 500'ün de işlemcisi diğer belle telefonlardan düşük olması gereğiyle kasması veya donması normal olabilir.
Fakat video donuyor ve ekrandaki geri tuşu falan seri olarak çalışmaya devam ediyor ise de video sorunlu olabilir.

XxSamuelxX

Üye
    Konu Sahibi
geri tuşu fln seri çalışmıyor video da kaasıyor
yani düzelmez mi hocam :(

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Arkada ki uygulamaları falan kapattığında 360p videoların hepsinde hala kasma yaparsa, başka bir video oynatıcı indirip deneyebilirsin veya daha düşük kalite videolar indirebilirsin.

XxSamuelxX

Üye
    Konu Sahibi
video oynatıcıların neredeyse hepsini denedim fakat video mp4 deil avc1 formatında ondan mı acaba

Mcr21

Mcr21

Üye
video oynatıcıların neredeyse hepsini denedim fakat video mp4 deil avc1 formatında ondan mı acaba

nokia 500ün işlemcisi diğer belle telefonlara göre daha azdır.bundan dolayı kasmalar olabilir.ben c7'de 720p hd filmler izliyorum sorun olmuyor.

XxSamuelxX

Üye
    Konu Sahibi
anladım peki sağolasın düzelmez yani değil mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt