Rootlu telefona format

Sponsorlu Bağlantılar

ouzhan52

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu telefona format
merhaba benim telefonum samsun galaxy s4 ben bu telefona root attım sorunsuzca kullanıyordum 6 ay sonra falan yavaşladı format istiyodum arkadaşlarda dedi ki rootlu iken format atma unroot yap sonra at dediler öyle yaptım ilk fabrika ayarlarıyla yaptım bir şey olmadı sonra ses açma+menü+güç düğmesi ile yaptım telefon açılmadı yani açılmadı dediğim telefonu açarken samsung gt-ı9500 yazısı geliyor sonra kapanıyor. Ne yapmalıyım ??? lütfen yardım edin...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sammobilden Stock rom indirip odin ile yukliyebilirsin açılacaktır.

ouzhan52

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapacam abi ben onu aşama aşam söylermisiniz.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Android kaç yukluydu cihazda

ouzhan52

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 kit kat
ımeı numarası yapacammı peki ben yeniden ?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
4.4.2 kit kat
ımeı numarası yapacammı peki ben yeniden ?

4.4.2

5.0.1

İmei gidermi bilemiyorum üsteki linklerden istediğin romu indir odin ile Root yapar gibi yukleyeceksin.

ouzhan52

Üye
    Konu Sahibi
şuan telefonum kapalı açamıyoru imei sinin öğrenebiliormuyum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Orjinal ımeı ise silinmez , çakma ise kapalıyken öğrenemezsin herhalde silinebilir.

ouzhan52

Üye
    Konu Sahibi
orjinaldir abide ben odinde nasıl yapcam biraz bilgi verirmisin

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
orjinaldir abide ben odinde nasıl yapcam biraz bilgi verirmisin

Bişey yapmana gerek yok telefonu Download moda al sonra pc de odin çalıştır, telefonu usb ile pc ye bağla, odin üzerinde pda kısmına tikleyip romu seç ve start tıkla.

ouzhan52

Üye
    Konu Sahibi
abi bu linklerden nasıl indircem üyelik istiyo herald

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Üye olacaksin

ouzhan52

Üye
    Konu Sahibi
hangisini öneriorsunuz 4.4.2 mi 5.0.1 mi ?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
4.4.2 den memnunsan yükseltme

onrgcr

onrgcr

Üye
kardeş odinle uğraşmamak istersen orijinal recovery üzerine gelişmiş bir recovery flaşlayıp rom da yükleyebilirsin alternatif bir fikir olarak bence dene bi.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
kardeş odinle uğraşmamak istersen orijinal recovery üzerine gelişmiş bir recovery flaşlayıp rom da yükleyebilirsin alternatif bir fikir olarak bence dene bi.

Romu nasıl gösterecek recovery den ?

• Beğen
Tepkiler: xmustx
kanat_58

kanat_58

Üye
Bana bır arkadaşım odinsiz yüklediğini soylemişti sanırım ya hafıza kartına yada telefonun hafıza kartına romu yanı tar yada md5 dosyasıydı uzantısını tam hatırlamıyorum daha sonra download moduna alıp kendi yukluyormus ben denemedim bilmiyorum ne kadar doğru onuda bilmıyorum deneyip test etmek lazım ama elimde samsung telefon olmadığından yapamıyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bana bır arkadaşım odinsiz yüklediğini soylemişti sanırım ya hafıza kartına yada telefonun hafıza kartına romu yanı tar yada md5 dosyasıydı uzantısını tam hatırlamıyorum daha sonra download moduna alıp kendi yukluyormus ben denemedim bilmiyorum ne kadar doğru onuda bilmıyorum deneyip test etmek lazım ama elimde samsung telefon olmadığından yapamıyorum

Hafiza kartını başka cihaza takip romu kopyalarsa olabilir ama cihaz custom rom ile acilirmi belli olmaz.

ouzhan52

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar araştırdm telefonu romluyunca imei gidiyor yedeklemeniz lazım diorlar doğrumu doğruysaada bnim telefonum açılmıyor nasıl imeiyi alırım programı faln varmı ???
nyse arkadaşlar yaptım oldu çok teşekkür ederim bu arada bahadir_fb sen linki verdiğnden daha ayrı bi teşekkür ederim :D :D :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt