Dota2 candır

Dota2 candır

FlashmıMalesef flash oyun sevmiyorum.Sevmem gerekirse Mario Candır. .
Malesef flash oyun sevmiyorum.Sevmem gerekirse Mario Candır. .![]()

Warface öneririm.

PointBlank diycem ama her yer hile doldu artık
özellikle haritalar detay ve oynanırlık önemli benim için.mesela harita genis olsun hareketler rahat konforlu oynama falan filan. ..TDM oynuyorum ben genelde kütüphanede falan sarıyor ama hileliler olunca özellikle wall hackler sıkıntı oluyorşu zulaya son bi defa baktım övün şunu azcik yav çok güzel oyun bence ama bi türlü oturtamadım kafamaözellikle haritalar detay ve oynanırlık önemli benim için.mesela harita genis olsun hareketler rahat konforlu oynama falan filan. ..
TDM oynuyorum ben genelde kütüphanede falan sarıyor ama hileliler olunca özellikle wall hackler sıkıntı oluyor
Aslında 2 oyun en güzeli.1)CS 1.6 Online 2)CS GO başka tanımam![]()

zula wolfteam phantomers point black blackshot crossfire battlefield heroes fireshot global strike falan filan.. 

WT ve PB geç bir kere tam ergen oyunları.Ben grafik bakmam oyun senaryosuna bakarım tahta,mahta farketmez1.6 yı geç.ben silahımı tutan elin tahtadan ibaret olmasını istemem.
Şöyle bi bakınca bir sürü oyun var çok kararsızım yazula wolfteam phantomers point black blackshot crossfire battlefield heroes fireshot global strike falan filan..
kısaca aradığım özellikler az çok grafik
bol mağaza
türkçe arayüz
arkadaş ekle
sohbet et
rahat oynanabilirlik
detaya girilmiş bir oyun
kısacası sıcak bir ortamın tümü![]()

WT ve PB geç bir kere tam ergen oyunları.Ben grafik bakmam oyun senaryosuna bakarım tahta,mahta farketmez![]()

Yok ben Pointblank'i diyordumzula mi ? hocam karar verelim artık suan en cok bilinen oynananlar arasından zula ve cs go arasindayım sizlerinde fikirleriyle ilerleyeceğim..
Zula'yı bilmiyorum ama bende CS:GO indiricem daha sonraPB zor oyun ama herkesi öldüremezsin her silahlaWT ve PB geç bir kere tam ergen oyunları.Ben grafik bakmam oyun senaryosuna bakarım tahta,mahta farketmez![]()
Hele bıçak oyunlarıAynen öyle bir oyun ben arıyorum.Şuan sanki oyun kıtlığı varpeki aradığım özelliklerde oyun varmı ? yavv kafaya çok fena taktım su zulamulayı![]()
![]()
.Knight'a başlamayı bile düşündüm.Ordaki solucanlar aklıma geldi
dedim