Lg neden alınır ki zaten benim şahsi fikrim itici bi telefon g3 alanlar ne için alıyolar ki tipimi hoşlarına gidiyo acaba
Lg neden alınır ki zaten benim şahsi fikrim itici bi telefon g3 alanlar ne için alıyolar ki tipimi hoşlarına gidiyo acaba

Aynen öyle.2 arkadaşımda var elime aldığımda arayüz geçişinde hafif takılmalar oluyor
İstediği kadar ödül alsın ben sevemiyorum lg yi telefonu kötülemek için demiyorum sadece sevmiyorumBilmem acaba?
Aldigi ödülleri arastir.
hocam bu paranoid android rom şarj konusunda iyi ama bende uyanma sorunu oluyordu sizde bu sorun oluyor mu?Okulumun olduğu günlerde 1 günü rahat çıkarıyordum günlük kullanımda. (Sabah 8 - Akşam 5 & 7 arası değişiyordu.) Tatilde ise günde 2 kere şarj etmeye başladım. Şu an Paranoid Android Rom yüklü öğleden beri ( 12 suları ) kullanıyorum şarj % 55 . Alınabilir bir telefon elbet fiyatına göre hatta üzerinde benim yaptığım gibi biraz uğraşırsanız daha iyi sonuçlar ve verim elde edebilirsiniz.
alacaksan 502 k serisinin altında alma ısınma ve şarj sorunu bir nebze de olsa düzelme var ben günlük 2 yada 3 saat internet ve 2 saat filan oyun oynama ile akşamı çıkartıyorum ama rootlu cihaz ve lg ile alakalı her şeyi durdurdum outlook face filan yok sadece wassap var yani ışık ise %50 tutuyorum bu şekilde kendimce idare ediyorum eğer radio senin için sorun değilse glaxy s5 tavsiye ederim
hocam bu paranoid android rom şarj konusunda iyi ama bende uyanma sorunu oluyordu sizde bu sorun oluyor mu?
Nexus 5 kac sene daha guncelleme alır?sorn Güncellme ise ve sürekli güncelleme alan ve en güncel telefon benim olsun diyorsanız Çare Nexus alabiliyorsanız 6 yoksa 5
evet gecikme oluyor aslında romu kurduğumda sdcard da değişik bir kaç dosya vardı rom ile alakalı onları sildim neyin nesidir diye acaba onlardan mı kaynaklandıUyanma sorunu derken gecikme mi oluyor ? Bende öyle bir sorun yok. İstersen temiz bir kurulum yap yeniden.
Google çıkardığı cihazların satışa sunulma tarihinden itibaren 2 yıl güncelleme garantisini veriyor gerisi googleın insafına kalmışNexus 5 kac sene daha guncelleme alır?
Iyiymis o zaman sarji ne kadar gidiyor?Google çıkardığı cihazların satışa sunulma tarihinden itibaren 2 yıl güncelleme garantisini veriyor gerisi googleın insafına kalmış
Suan g3 un bile Android M alip alamayacağı belli degilken nexus 5 kesin ve ilk alanlardan olacak
evet gecikme oluyor aslında romu kurduğumda sdcard da değişik bir kaç dosya vardı rom ile alakalı onları sildim neyin nesidir diye acaba onlardan mı kaynaklandı
Google çıkardığı cihazların satışa sunulma tarihinden itibaren 2 yıl güncelleme garantisini veriyor gerisi googleın insafına kalmış
Suan g3 un bile Android M alip alamayacağı belli degilken nexus 5 kesin ve ilk alanlardan olacak