sorun cıkar mı? sadece mozillanın kalmasını istiyorum. rootlu cihazım
Eğer cihazı o uygulama silinmis sekilde sifirlarsan telin bozulabilir.
stock tarayıcıdan bahsediyoruz değil mi? note2de en az şarj yiyen stock tarayıcı
chrome, stock, opera kullanıyorum bi de firefox deniyim bari bakalım telefonda da kasıyo muEvet hocam sanirim stock tarayici dan bahsediyor arkadas sarj olayi konusunda bi bilgim yok ama ben chrome dan baskasini kullanmiyorum

Stock tarayicidan bahsediyordum 8 haziranda konu canlanmis .) sildim uygulamayi bir sorunla karsilasmadim. Silmek isteyen silebilir. Konu kilit.

Niye bozulsun herhangi bir tarayıcı kullabilirEğer cihazı o uygulama silinmis sekilde sifirlarsan telin bozulabilir.

Orjinal sistem dosyasi silindigi icin bozulabilir bakin emin değilim bende bozuldu sizinki de bozulmasin diye soyledimNiye bozulsun herhangi bir tarayıcı kullabilir![]()
Orjinal sistem dosyasi silindigi icin bozulabilir bakin emin değilim bende bozuldu sizinki de bozulmasin diye soyledim
Sende nasıl bozuldu ki?Orjinal sistem dosyasi silindigi icin bozulabilir bakin emin değilim bende bozuldu sizinki de bozulmasin diye soyledim
Teli sıfırlamadan sonra orjinal rom atmam gerekti cihaz bootta kaldıSende nasıl bozuldu ki?
Teli sıfırlamadan sonra orjinal rom atmam gerekti cihaz bootta kaldı
Sorun ondan değildirTeli sıfırlamadan sonra orjinal rom atmam gerekti cihaz bootta kaldı