Bunu çok kişi dile getiriyor, evet.İleride çok kasma yapıyor
Onerirmisin telefonu yani samsungun su gibi şarjı akan telefonundan cok gitmiyodur sarji eminimilerde çok kasma yapıyor demişsiniz ama 6 ay oldu öyle aman aman kasma görmedim bende clash oynuyorum sabah 7.30 da sarjdan cekiyorum saat aksam 8.30 gibi sarja takiyorum.

Sarj konusunda çok büyük değişiklikler olmaz, kasma konusunda yurtta kalıyorum 5-6 kişide G3 var kardeşim 4ay sonra küçük küçük sonra büyük oranda kasma oluyor.Onerirmisin telefonu yani samsungun su gibi şarjı akan telefonundan cok gitmiyodur sarji eminim![]()
Onermiyomusun yani?Sarj konusunda çok büyük değişiklikler olmaz, kasma konusunda yurtta kalıyorum 5-6 kişide G3 var kardeşim 4ay sonra küçük küçük sonra büyük oranda kasma oluyor.
-G3 önermiyorumAlma derim ben elindeki telefon super her isini gorur Cm 12 yukle ben oyle yaptim
