5s mi 6 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
5s mi 6 mi ?
Öncelikle merhaba. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ancak 2 telefon arasında kararsız kaldım. Cihazı 3-4 sene kullanmayı planlıyorum, güncellik açısından iphone daha mantıklı. Tasarım olarak 5s daha hoş, ama performans olarak 6.(Gerçi fazla bi fark da yok.) Şarj konusunda hangisi daha iyi ? Daha önce iphone kullanmadım, kamera olarak 5sin kamerası nasıl (ön ve arka) ? 16gb yeter mi ? 5s alırsam kaç,6 alırsam kaç sene kullanabilirim ? Şarj benim için önemli.

Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

Enes

Enes

Üye
bu gün 6 space grey aldım keşke deneyimim olsaydı da söyleseydim :)

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
Hayirli olsun kardesim, ilk izlenimin nedir ?

anılbaran

anılbaran

Üye
paranız varsa direk 6s çıkınca siparişi verin derim.Lakin güncellik açısından 6, 5s e göre 1 sene daha fazla update alır.

Enes

Enes

Üye
Hayirli olsun kardesim, ilk izlenimin nedir ?
Eyvallah sağol. Çekindim aslınsda başta geçerken apple'a ama gayet iyi ilk izlenir tıkır tıkır işleyen bir sistem. Ekran kullandığım android cihazlar boyutunda olduğundan bu benim daha çok hoşuma gitti. Parmak izi kilidi gerçekten kusursuz çalışıyo. Kamerası da gayet iyi. Genel olarak iyi bir intiba oluşturdu bende ve 1 gün içinde alışmak hiç de zor olmadı :)

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
16 gb yeter mi ? Iphone 5s daha yakin geldi bana, kulanan arkadaslar sarj durumlarini ve on kamera ile cekilmis fotograflari paylasabilirler mi ? Ekran fazla mi kucuk ?

rodinatr

rodinatr

Üye

Normal bi kullanım
Ön kamerası gerçekten başarılı hiç bir sıkıntı yaşamadım bu arada telefonum 5s

Byfendy05

Byfendy05

Üye
iki telefon arasında isen 6 derim.Daha fazla güncelleme alır 5s i aratmaz.eğer ki illa ön-arka kameram ile profesyoneller gibi fotoğraflar çekiyim dersende sana Lumia 1020-930-1520 yi önerebilirim.bu telefonlarında 5s ten falan aşağı kalır bir yanı yok.

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
Ikinize de tesekur ederim. Hocam iphone 6 nin tasarimini sevmiyorum, kullanacagim telefonun hos olmasini istiyorum :) Bu arada 6 saat kullanim az degil mi ? Note3, note4,s6 gibi cihazlar ortalama ne kadar kullanim suresi veriyor, bilginiz var mi ?

rodinatr

rodinatr

Üye
S6 4 saat kullanım. Note 4 4.5 saat.. Note 3 5 saat ortalama böyle

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
Bu degerler cok az degil mi ? Iphone 6 ile 10 saat kullanim alanlar var o zaman iphone harika :)

rodinatr

rodinatr

Üye
10 saat ekran ip6 da mümkün değil plus ta belki

3onur5

3onur5

Üye
iphone 6 daha uzun ömürlü olur ama 6 alacağına eylül ekimi bekle yeni seriyi al birde aklında bulunsun iphone kabloları çok dayanıksız oluyor en uzun kullandığım orjinal iphone kablosu 4 ay gitti kablo meselesi çok masraflı oluyor bir süre sonra

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
Hocam para sıkintili. Ya 5s alacam 32 gb ya da 6 16gb sizce hangisi. Bence 5s daha mantikli.

Enes

Enes

Üye
ek vergi geliyor beklemeyin yeni modeli ben 6 kullanıyorum gayet de memnunun büyk ekranlı bi cihaz lazımdı o da 6 ile geldi

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
16 gb yeter mi ?

Enes

Enes

Üye
oyun oynarıım video çekerim sürekli diyorsanız hayır

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar bos alanla geliyo iphone 6 ?

0MG90

0MG90

Üye
iOS 9 ile daha az alan kullanılacak ama 13-14GB boş olur sanırım.

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
İos 8le mi 13-14 gb yoksa 9 ile mi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt