® Flat Style Colored Bars v1.0.2 [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Çeviriyi güncelleyemiyoruz, hata veriyor

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar Bunun 4.2.2 de kullanabileceğim versiyonu yok mu ?

emreli01

emreli01

Üye
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
dediğin uygulama 4.2.2 de sorun çıkarmaz degilmi araştırdımda gerekli sürümün hangisi oldugunu hiç bir yer yazmamış ??

Evet çıkarmaz 4.2.1de kullandım, uygulamaya göre durum çbuğu rengi değişiyo

• Beğen
Tepkiler: emreli01
emreli01

emreli01

Üye
Evet çıkarmaz 4.2.1de kullandım, uygulamaya göre durum çbuğu rengi değişiyo
Uygulamayı yukledim fakat otomatık uygulamaya gore renk vermiyor sadece cromede oldu diğerlerinde yok neyden acaba

Hasand.

Hasand.

Üye
teşekkürler

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

NextWorld

NextWorld

Üye
4.2.2 desteklemiyor mu? :(

NextWorld

NextWorld

Üye
Yok kardeş Tinted status bar ben sorunsuz yüklemiştim.Benim kurduğumda beta versiyonu vardi. Simdi belki yeni surumu cikmistir. Onda hata olabilir veya seninkiyle uyumsuzdur. Yinede bilgilendirdiğin icin saol:)
Ayrıca ben clone cihaz kullaniyorum benim tel cokerse bi daha toplayamam. Benim Cihazla ilgili hiçbir kaynak yok herşeyi riske alarak yapiyorum.Cihazin orjinal romu falan yok. Kendim yapmayi denedim bilgisayara cektim. Paketledim falanda denemeye gelmiyor insan :D

emreli01

emreli01

Üye
Yok kardeş Tinted status bar ben sorunsuz yüklemiştim.Benim kurduğumda beta versiyonu vardi. Simdi belki yeni surumu cikmistir. Onda hata olabilir veya seninkiyle uyumsuzdur. Yinede bilgilendirdiğin icin saol:)
Ayrıca ben clone cihaz kullaniyorum benim tel cokerse bi daha toplayamam. Benim Cihazla ilgili hiçbir kaynak yok herşeyi riske alarak yapiyorum.Cihazin orjinal romu falan yok. Kendim yapmayi denedim bilgisayara cektim. Paketledim falanda denemeye gelmiyor insan :D
Rica ederim ....
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] kaç o zaman kaç

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kitkat ve üstünde çalışıyor

kanat_58

kanat_58

Üye
.:tşk: paylaşım için Türkçe olması gayet güzel başarılar diliyorum bu arada hayırlı Cuma lar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Üst Alt