Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bedby

bedby

Üye
Eğer kablo orjinal değilse ya da arızalı ise telefonu şarj etmek yerine deşarj eder. Farklı ve orjinal bir kablo ile deneyin.
onu da denedim..bir günüm komple gitti bununla uğraşmakla ancak ne yaptıysam olmadı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
onu da denedim..bir günüm komple gitti bununla uğraşmakla ancak ne yaptıysam olmadı
Son çare: bilgisayarda Nokia Software Recovery Tools uygulamasını çalıştırıp, telefonu bağlayın ekranına geldiğinizde ses kısma+güç tuşuna basılı tutup kabloyu bağlayın. Bu şekilde Recovery modda bağlanması gerekiyor. Yine bağlanmazsa servis yolu görünüyor

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Son çare: bilgisayarda Nokia Software Recovery Tools uygulamasını çalıştırıp, telefonu bağlayın ekranına geldiğinizde ses kısma+güç tuşuna basılı tutup kabloyu bağlayın. Bu şekilde Recovery modda bağlanması gerekiyor. Yine bağlanmazsa servis yolu görünüyor
benimki bağlanıyor o kısımda sorun yok tam yükleme başlayacak restart atıp en başa dönüyor herşey sil baştan oluyor restar atmanın önüne geçebilsem sıkıntı kalmayacak aslında garip bir durum oldu.

bedby

bedby

Üye

telefonu algılamadı dedikten sonra algılıyor ancak seçilen cihaz tanınmadı diyo.flash atmayı denedim yine aynı şekilde aygıtı tanımıyo.
-Cevaplar için teşekkürler bıraktım artık servise götürcem.Sabahtan beri denemediğim şey kalmadı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft şimdi de PC için Yapı 10158 yayımladı:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve braayn
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
braayn

braayn

Üye
Aynı sürümler gelmiyor. En önemlisi de yarın Windows 10 SDK Ön İzlemesi yayımlanacak.
mobile için sıradaki sürüm numarası 10154 sanıyordum daha önce 10154 ile ilgili ufak bir video yayınlanmıştı sanırım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: braayn
ON9

ON9

Üye
w10 hoş genel itibariyle ama edge şu anda günlük kullanım için uygun değil en azından benim için. Explorer yok bende normal mi bu ?
w10 hoş genel itibariyle ama edge şu anda günlük kullanım için uygun değil en azından benim için. Explorer yok bende normal mi bu ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bir seferinde WP8.1 de iken benim telefonda da benzer bir açılamama ve sürekli reset sorunu oluşmuştu. Hatta ekrana dakikalarca hiç görüntü gelmemişti. Sanırım telefonda enerji niyetine gram bir şey bırakmamış tamamen sömürmüşüm. :D
En son dakikalarca dokunmadan şarja takılı bırakıp pil simgesini görünce yatıp uyumuştum. Sabah telefon açık beni bekliyordu :D Sağlam bir şarj cihazı ile bağlayıp, hiç ellemeden, epeyce uzun bir süre bırakmayı denediniz mi?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
aynı durum symbian kullanırken başıma gelmişti. Telefonu sabaha kadar şarja bırakıp sabah sistem atmıştım olmuştu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normal şu anda sadece Microsoft Edge var.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar bir seferinde WP8.1 de iken benim telefonda da benzer bir açılamama ve sürekli reset sorunu oluşmuştu. Hatta ekrana dakikalarca hiç görüntü gelmemişti. Sanırım telefonda enerji niyetine gram bir şey bırakmamış tamamen sömürmüşüm. :D
En son dakikalarca dokunmadan şarja takılı bırakıp pil simgesini görünce yatıp uyumuştum. Sabah telefon açık beni bekliyordu :D Sağlam bir şarj cihazı ile bağlayıp, hiç ellemeden, epeyce uzun bir süre bırakmayı denediniz mi?
önce şarjı tüketip öylemi takayım? malum şarja takıncada otomatik açılıyor telefon?
telefon kardeşimin benim olsa bu kadar gam yemem servise göndermeden çzöebilirsem çok iyi olacak aslında bende kendi kendine çözülür umudundayım. benim telde güncelleme yaptığımda hiç sıkıntı çıkmıyor ama kardeşimin telde ilginçtir her yapıda sıkıntı çıkardı ilk defa bu kadar çaresiz kaldım.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Uygulamaların kamera vs kullanım izinlerini nereden ayarlıyoruz, bulamıyorum bir türlü?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Benim anlamadığım neden exploreri yok edipte edgeyi çıkardılar exploreri geliştiremiyorlar mı ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Üreticilere verilecek rtm sürümünün numarası kaç olacak acaba? Pcde 10200 rtm surumu numarasıymış

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt