Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
sağolun.sistem çıktığından beri forumu takip ederim böyle bir sorunu hiç duymadım ve ilk defa ben karşılaşıyorum anlamadım gitti.flashlama yolunu deneyeceğim birde son çare olarak.bu da olmazsa servise göndercem ancak hiçbir şekilde bi tepki vermeyen telefona ne yapabilcekler merak ediyorum açıkçası.
hem win7 hem de win 8 kurulu bilgisayarda denedim sonuç aynı

Garantisi devam ediyor mu? ediyorsa yenisiyle değiştirirler yada yeni bir modelle :gul:
bu duruma çok şahit oldum

bedby

bedby

Üye
Garantisi devam ediyor mu? ediyorsa yenisiyle değiştirirler yada yeni bir modelle :gul:
bu duruma çok şahit oldum
işin sıkıntı kısmı o malesef süresi bitti :(

edit: süresi dolmamış henüz

dextro22

dextro22

Üye
arkadaşlar bana 6. yapıdayken bi güncelleme daha geldi bazı uygulamaların falan simgesi değişti menüde eski mağaza yerini beta mağazaya bırakmış sizede geldimi bişiler

oguone

Üye
Telefonica luMia 820 win 10 my 6.yapı yüklü beta mağaza da bazı sistem güncellemeleri ( gözatma , cihaz merkezi , ekstralar+bilgi ) güncellenmiyor bu sorunu yaşayan varmı

sahanemir

sahanemir

Üye
arkadaşlar bana 6. yapıdayken bi güncelleme daha geldi bazı uygulamaların falan simgesi değişti menüde eski mağaza yerini beta mağazaya bırakmış sizede geldimi bişiler
Yo hayır gelmedi enteresan.belki gelir daha.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
telefon sürekli yeniden başlıyor, herhangibir uygulama kaldırılamıyor ayarşar değiştirilemiyor. lsrt bir işe yaramıyor fikri olan?
yok bitmedi.garantisi devam ediyor son 3 ay
benimde denemediğim yol kalmadı maalesef aynı dertten muzdaribiz sabahtan beri uğraşıyorum nafile.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar telefonu kırıcam.Hard reset atılmıyor telefona.Ayarlar kaybolduğu için ordan da reset atamıyorum.Mağazaya bağlanmıyor.Bilen varsa yardım etsin.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar telefonu kırıcam.Hard reset atılmıyor telefona.Ayarlar kaybolduğu için ordan da reset atamıyorum.Mağazaya bağlanmıyor.Bilen varsa yardım etsin.
bugün sırayla herkezinki çöküyor galiba

sahanemir

sahanemir

Üye
Çokse iyi de format yemiyor sanırım.

bedby

bedby

Üye
telefon sürekli yeniden başlıyor, herhangibir uygulama kaldırılamıyor ayarşar değiştirilemiyor. lsrt bir işe yaramıyor fikri olan?

benimde denemediğim yol kalmadı maalesef aynı dertten muzdaribiz sabahtan beri uğraşıyorum nafile.

bugünüm komple telefonla geçti malesef gerçekten denemediğim yol kalmadı ancak netice yok..bıraktım artık servise göndercem. beni tedirgin eden şey şu w10mobile yükledim diye servis dışı kalabilme ihtimali

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bu sensor olayı çok olmaya başladı bende arama geldiğinde ekran direk kararıyor. Başlarda boyle değildi

bedby

bedby

Üye
Çokse iyi de format yemiyor sanırım.
evet telefon ne PC ler tarafından okunuyo ne de format kabul ediyo bir titreme vs hiçbir tepki vermiyo..anlamadığım cihazı açıkken şarja takmıştım sabah kalktığımda bu durumdaydı ne olabilir ki yani mantığım almadı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
evet telefon ne PC ler tarafından okunuyo ne de format kabul ediyo bir titreme vs hiçbir tepki vermiyo..anlamadığım cihazı açıkken şarja takmıştım sabah kalktığımda bu durumdaydı ne olabilir ki yani mantığım almadı
siz google arama uygulamasını yüklemişmiydiniz benimkinde sanırımondan sonra başladı sorun?

bedby

bedby

Üye
siz google arama uygulamasını yüklemişmiydiniz benimkinde sanırımondan sonra başladı sorun?
hayır öyle bi uygulama yüklemedim win10 u kurduktan sonra kullandığım uygulamalar dışında bi yükleme yapmadım hatta gayet güzel kullandım sorunsuz şekilde

sahanemir

sahanemir

Üye
Cihaz da enerji kalmadı belki .olmaz mı öyle..sistem çöktüğü için de şarz olmuyor.

bedby

bedby

Üye
Cihaz da enerji kalmadı belki .olmaz mı öyle..sistem çöktüğü için de şarz olmuyor.
ihtimaller arasında olabilir belki bilemicem..ama birşey dikkatimi çekti tel PC ye bağlı iken soft reset atmayı deniyorum ve bilgisayardan ses geliyo aygıt tak/çıkar sesi ama telefonda hiçbir şey yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ihtimaller arasında olabilir belki bilemicem..ama birşey dikkatimi çekti tel PC ye bağlı iken soft reset atmayı deniyorum ve bilgisayardan ses geliyo aygıt tak/çıkar sesi ama telefonda hiçbir şey yok
Eğer kablo orjinal değilse ya da arızalı ise telefonu şarj etmek yerine deşarj eder. Farklı ve orjinal bir kablo ile deneyin.

Üst Alt