Telefon Tavsiyesi ACIL IKINCI EL 5S ALIYORUM

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
ACIL IKINCI EL 5S ALIYORUM
Ikinci el 5s alacagim bataryasinin ölmüs olmasindan korkuyorum. Samsung ve discoveryde bataryasini garantide sorun olmadan ucretsiz degistirtmistim batarya öldü diye ama apple garantidr sorun olur mu yoksa degistiriyorlar mi bataryayi ucretsix bi sekilde?
Ikinci olarakta piyasayi cok bilmiyorum ;
1.Yaklasik bir sene garantili temiz 5s ne kadar uygun ikinci eli?
2.Bir seneden az garamtili bikac yerinde ezik ve cizik olan 5s in ne kadar uygun ikimci eli?
Cevaplarsaniz cok sevinirim

mustipa

mustipa

Üye
ben 1200 tl ye aldım ikinci el 5s hiç sıkıntı çıkmadı cihazda

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Memnun musun telefondan kotu yanlari ne mesela

abandonware

abandonware

Üye
türkiyenin birçok noktasında apple teknik servisi var. pil konusunda sıkıntı yaşarsan kolaylıkla değiştirebilirsin. tabi, garantili bir cihaz alırsan garantiye gönderip pilini değiştirtebilirsin diye düşünüyorum.

konuyu takipteyim.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
türkiyenin birçok noktasında apple teknik servisi var. pil konusunda sıkıntı yaşarsan kolaylıkla değiştirebilirsin. tabi, garantili bir cihaz alırsan garantiye gönderip pilini değiştirtebilirsin diye düşünüyorum.

konuyu takipteyim.
Internette batarya degisimi icin 120lira gibi fiyat istediklerimi okudum bilmiyorum asli var mi

konuyu takipteyim.
Internette batarya degisimi icin 120lira gibi fiyat istediklerimi okudum bilmiyorum asli var mi
ben 1200 tl ye aldım ikinci el 5s hiç sıkıntı çıkmadı cihazda

• Beğen
Tepkiler: abandonware
KimHyuna

KimHyuna

Üye
Aynı durum bende var 1000 1500 civarı temiz 5s yada 1700 civarı temiz 6 arayışında yım :)

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Aynı durum bende var 1000 1500 civarı temiz 5s yada 1700 civarı temiz 6 arayışında yım :)
Iphone 6 1700 zor hocam onu bilmiyorumda 1400civari 5s bulunuyor rahat. Korkum eylulde 6s cikinca 5sin gundemden dusecegi :)
Iphone 6 1700 zor hocam onu bilmiyorumda 1400civari 5s bulunuyor rahat. Korkum eylulde 6s cikinca 5sin gundemden dusecegi :)

• Beğen
Tepkiler: KimHyuna
abandonware

abandonware

Üye

evet yaklaşık 100 lira üstü para isterler :hmmm

KimHyuna

KimHyuna

Üye

Birsey olmaz inşallah :) 6 gelmez plus varken 7 gelir :) 5s te gündem den düşecek zamanı gelince keşke düşme se :) öf öf yarın babamın bir arkadaşı var ona danisacaz onun çevresi geniş :) hayirlisiyla 2.el temiz 5s veya 6 olmazsa sıfır 4s alcam :)

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Birsey olmaz inşallah :) 6 gelmez plus varken 7 gelir :) 5s te gündem den düşecek zamanı gelince keşke düşme se :) öf öf yarın babamın bir arkadaşı var ona danisacaz onun çevresi geniş :) hayirlisiyla 2.el temiz 5s veya 6 olmazsa sıfır 4s alcam :)
4s almayin onun devri gecti artik en dusuk 5 alin

Yandex

Yandex

Üye
iPhonelarda batarya garantisi şöyle işler. Apple Store'a gidersin adamlar orada telefona bağlanıp batarya değerlerine bakıyor. Kötüyse ücretsiz değişim. Yoksa 200 TL.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
iPhonelarda batarya garantisi şöyle işler. Apple Store'a gidersin adamlar orada telefona bağlanıp batarya değerlerine bakıyor. Kötüyse ücretsiz değişim. Yoksa 200 TL.
Sistem iyiymis mesela 5s de wifi ile kac saat ekran acik gider

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Sistem iyiymis mesela 5s de wifi ile kac saat ekran acik gider
Ben temiz 2. El aldım 1 aylık 1 yılda garantisi var, gayet iyi hiç bir sıkıntı olmuyo dikkatimi şu çekti şarj 100 iken 4 5 kişi yi aradim 6 7 dk konuştum hala 100 samsung gibi 93 92 ye düşmüyor sabahtan aksama % 70 gibi kalıyo arada whatsa pp a falan giriyorum gayet iyi batarya 2 saat olmadan full şarj oluyo gayet iyi bence

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
Ben temiz 2. El aldım 1 aylık 1 yılda garantisi var, gayet iyi hiç bir sıkıntı olmuyo dikkatimi şu çekti şarj 100 iken 4 5 kişi yi aradim 6 7 dk konuştum hala 100 samsung gibi 93 92 ye düşmüyor sabahtan aksama % 70 gibi kalıyo arada whatsa pp a falan giriyorum gayet iyi batarya 2 saat olmadan fu ll şarj oluyo gayet iyi bence
Hayırlı olsun, pişman olmamana sevindim

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Ben temiz 2. El aldım 1 aylık 1 yılda garantisi var, gayet iyi hiç bir sıkıntı olmuyo dikkatimi şu çekti şarj 100 iken 4 5 kişi yi aradim 6 7 dk konuştum hala 100 samsung gibi 93 92 ye düşmüyor sabahtan aksama % 70 gibi kalıyo arada whatsa pp a falan giriyorum gayet iyi batarya 2 saat olmadan fu ll şarj oluyo gayet iyi bence
Ben bulamadim hala demizlide 4 tane var 1700-1600 lira istiolar bi tane 1350ye birakir onunda yaninda cizik var

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Ben bulamadim hala demizlide 4 tane var 1700-1600 lira istiolar bi tane 1350ye birakir onunda yaninda cizik var
benim aldığım 1700 4 köşesindeed darbe var ama başak sıkıntı yok onuda kasa değişimi yaptıracam 1400 civarı bulabilrsen belki sıfır 5 olur 5s olmaz cizik önemli değil kap tkaınca gözükmüor zaten kaçırma ben konyada bulabildğim tek 5s bu onuda aldım 1700 ve çizik darbevar ama gende süper başak sıkıtı yok onda kap kapatıyo :D

abandonware

abandonware

Üye
benim aldığım 1700 4 köşesindeed darbe var ama başak sıkıntı yok onuda kasa değişimi yaptıracam 1400 civarı bulabilrsen belki sıfır 5 olur 5s olmaz cizik önemli değil kap tkaınca gözükmüor zaten kaçırma ben konyada bulabildğim tek 5s bu onuda aldım 1700 ve çizik darbevar ama gende süper başak sıkıtı yok onda kap kapatıyo :D
Hayırlı olsun

Üst Alt