Tavsiye Z3 Deli Gibi Isınıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Death Punch

Death Punch

Üye
Belki buzdolabındandır :) ama zaten sorun olmasın diye koymam ki arada yaptığım bişeydi

windshair

Üye
Benim z3 kamera programı açık halde 20 dk yastığın altında kalmış elle tutulamayacak kadar ısınmıştı ama ne kamera kapanmış ne reset atmıştı. Son güncellemeyi aldığına eminsen bir problem var demektir. Z3 candır :-)

byAndroid

byAndroid

Üye
Bir yastık altı vakası daha :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet ve TahtalıKöyünMarangozu
TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
Kamera 20dk nasıl açık kalıyor ki otomatik kapatmıyor mu ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Her telefon ısınır Fakat ;
Bazıları throttle denilen aşırı ısıdan frekansı düşürmesi veya çekirdeklerden bir ya da bir kaçını kapatmasından dolayı oyunlarda kasma takılma yapabilir

Örn Note 2 ısınmadan kapandığını bi kere hatırlıyorum

Room 1 i bi günde bitirdim 2. Sini de indirdim sarj bitti
Kablo takılı iken 3 saat daha oynadım pil sarjda olmasına rağmen bitmeye başladı telefon yeniden başlattı kafamı kaldırdım 5 saat o oyunun başında kalmışım

G2 de daha fazla ısınıyor throttle yapıyor 30dk sonra eğer soğumaz ise kasma takılma yapabiliyor

windshair

Üye
Kamera 20dk nasıl açık kalıyor ki otomatik kapatmıyor mu ?

Olay küçük oğlumun resmini çekerken yumurcağın telefonu isteyerek ağlaması akabinde gözden uzaklaştırma maksatlıydı. Daha fazla orda kalsaydı ne olurdu bilemiyorum.
Fv5 programı açıktı uykuya geçmesini engellemiş pilin yüzde 17 si tükenmişti elimi yakacak kadarda ısınmıştı ve hala çalışıyordu. O ara hemen programı kapatıp menüde gezip bi kaç program denedim performansta kayıp yok gibiydi. Böyle durumlara karşı resetlemesi daha mantıklı bile olabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: TahtalıKöyünMarangozu
Invoke

Invoke

Üye
İşlemciyi rahatlatmaya çalış. Arkaplanda sömüren bir şey var mı ona bak. Mobil veri + konum vs... Telefonu zorlayanlar yalnızca güçlü oyunlar değil. Havanın da etkisi kesinlikle vardır.

-Güncelleme de Z3 ısınıyor diye gelmedi, Z3+ için geldi. S810'un ile alakalı bir durumdu.

-Buzdolabına falan da koymayın!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BurakTura
Luck Star

Luck Star

Üye
z3+ ne yapsın şimdi ? :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Ehehehehe yazık :D snapdragon 810 faciası bir telefon oysaki tasarımı falan güzeldi

rodinatr

rodinatr

Üye
Benim 5s te yanıyor ama onkadar şiddetli değil geçen sene daha çok yanıyordu neredeyse tutamıyordum fırlatıyodum bi kenara :)

0MG90

0MG90

Üye
Anladık S810 ısınıyor, M9 bitti Z3+ başladı

Luck Star

Luck Star

Üye

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Isınma bana göre eğer cihazın altı ile üstü (yani işlemcisinin bulunduğu yer nere ise) arasında 10 dereceden fazla fark varsa ısınıyordur

0MG90

0MG90

Üye
Sorun HTC, Sony ve Xiaomi'de o zaman, çok garip :hmmm:hmmm

Luck Star

Luck Star

Üye
Interesting :hmmm

Luck Star

Luck Star

Üye
Isınma bana göre eğer cihazın altı ile üstü (yani işlemcisinin bulunduğu yer nere ise) arasında 10 dereceden fazla fark varsa ısınıyordur
Snappdragon işlemcili cihaz isiniyorsa performans kaybına uğrar hem de çok fazla. elinde hissetmeyi gectim zaten ısınınca yavaşladığı için elinden atarsin. şu samsungun arayuzu düzgün olaydı neler yapardı neler :)

byAndroid

byAndroid

Üye
S5 neo geliyor :D google arayüzlü 5.1 ile doçwiz yok. diğer özellikleri aynı olması lazım s5le

Luck Star

Luck Star

Üye
niye s6 neo degilde s5 neo. ah samsung ah model hakkını sonraya saklıyor :D

Luck Star

Luck Star

Üye
ya da satılmayan s5 kasalarini satacak :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

Üst Alt