olabilir kardeşim kaç watt bilmiyorum şu an ama psu, cpu, herşeyi eskimiştir artık baya oldu alalıpsu kaç watt sanırım psu nun ömrü tükeniyo değiştirmeni öneririm.

sanmıyorum aslında ama denemek lazım tabiWindows 8.1 pro yu kaldırmıyor kardeş Windows ü düşür Windows 7 yukle

Windows 8.1 çok çalışıyor işlemci eski kaldır miyorolabilir kardeşim kaç watt bilmiyorum şu an ama psu, cpu, herşeyi eskimiştir artık baya oldu alalı
sanmıyorum aslında ama denemek lazım tabi![]()
O işlemci bendede var benim işlemci bile 8.1 8 kaldırmıyor döndüm win 7 yeBirde o termal macunu sürmeden tak işlemciyi kardeşbende 5200+ 2.7 ghz var, ben termal macunu felan sürmedim, sürüncede ikide bir kapanıp açılıyordu, sanırsam bu işlemcilere yaramıyor. İyice fanın altını ve işlemcinin üstünü temizle öylece tak.
6 ay boyunca 8.1 kullandım nasıl kaldırmıyor, işlemci 64 bit desteklidir ve çok rahat bir şekilde windows 8i ve 8.1 kaldırabilir, kanıtlarırmdaO işlemci bendede var benim işlemci bile 8.1 8 kaldırmıyor döndüm win 7 ye

4 gb ram ile denedim kaldırmıyor işlemci + ram % 80 Ful kullanıyor donma oluyor du6 ay boyunca 8.1 kullandım nasıl kaldırmıyor, işlemci 64 bit desteklidir ve çok rahat bir şekilde windows 8i ve 8.1 kaldırabilir, kanıtlarırmda![]()
Benim ram mhz leri düşük kardeş donuoBuyur kardeş hem windows 8.1 yüklü hemde 2 gb ram var, bu halde gta5 oynadımsistem özelliklerini yazmama gerek yok herhalde
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeş o zaman ramleri değiştirmen gerek, bende 2 adet 1gb ddr2 800 kingstom ram var, ilgilenirsem pm at, satıyorumBizde 4 tane ram var 512 512 1gb 512 olmak üzere hiçbirinin mhz birbiri ile eşleşmesi icin uyum sağlamıyor bu nedenle hem işlemciye yük biniyor hemde ram bu yüzden windows 8. Kaldırmıyor pc boşta Ken bile %80 %90 dan asa düşmüyor çift çekirdeğin %90 ni kullanıyor