Dalton The Awesome android icin?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Dalton The Awesome android icin?
Reloaded versiyon cok iyi olurdu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yok mu bulan :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Invoke

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
bi ara appstore de göremiyodum şimdi baktım güncel ama symbianda reloaded versiyonunda bir sürü silah vardı, resimlerde gözükmüyor keleş falan

Invoke

Invoke

Üye
bi ara appstore de göremiyodum şimdi baktım güncel ama symbianda reloaded versiyonunda bir sürü silah vardı, resimlerde gözükmüyor keleş falan

Markette var mı? Benim vaktinde bulduklarım bayağı hızlı çalışıyor, düzgün oynanmıyordu. Symbiandan biri portlamış gibiydi. :D

Emre

Üye
bozuk bu:sinir

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Markette var mı? Benim vaktinde bulduklarım bayağı hızlı çalışıyor, düzgün oynanmıyordu. Symbiandan biri portlamış gibiydi. :D

paralı ama almaya değer

Emre

Üye
sadece ios için konu androidde ama :D

Invoke

Invoke

Üye
Konu androidde olunca ben play diye düşündüm açıkçası. Dediğin 2. versiyonu da iyiydi ama bu 1.si bile çok zevkliydi bence ama ne yazık ki androidde yok. :/

Emre

Üye
yarı akıllı wpde bile var :(

Invoke

Invoke

Üye
yarı akıllı wpde bile var :(

Sanırım denemiştim bunu zaten de bir daha bakayım. Baksana, yorumlar çok kötü zaten.
Evet, hatırladığım gibi oynanması mümkün olmayan bayağı dandirik zevksiz bir oyun attığın linkteki. :D

WP mağazasındaki Dalton-the awesome daha iyi aslında 2.sine göre ama o da symbian'dakine göre daha hızlı. Aslında şu oyunu biraz geliştirseler, hız ayarı koysalar daha fazla silah koysalar, bir de hd yapsalar mis gibi olur.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Wp deki de hiç güncellenmemis 2 yıl nedir ya, ios mağazaya göz atayım da ona göre ıphone alacağım hangi parayla alırım bilmem ama

Invoke

Invoke

Üye
Wp deki de hiç güncellenmemis 2 yıl nedir ya, ios mağazaya göz atayım da ona göre ıphone alacağım hangi parayla alırım bilmem ama

ios a daha geçen ay güncellemişler. Kesin mis gibidir uygulama. :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Emre

Üye
sadece o olsa iyi santigram yıllardır beta :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Takipçi Satın Al

Üst Alt