Sonrada ısınıyor şikayetleri oluyorMediatek işlemciyi sevmiyorum snapdragon olsaydı daha güzel olurdu ama özellikleri güzel pili ne kadar olur acaba
s808 i kullanabilirdiSonrada ısınıyor şikayetleri oluyor
Katılıyorum bende media tek işlemcileri sevmiyorum. Ismi bile itici geliyor bana.Mediatek işlemciyi sevmiyorum snapdragon olsaydı daha güzel olurdu ama özellikleri güzel pili ne kadar olur acaba
ne olmuş kiMTK ve 1080p ? Bravo Sony

Compact'ı Compact yapan 720p ekranıydı. Eğer bu Z5C ise Z3C'den daha az dayanır diye düşünüyorum.ne olmuş ki
htc aynı işlemciyi 2k ekranda kullanıyor ?
LG'Nin kendi geliştirdiği bir işlemcisi mevcut fakat şuan çok iyi olmadığı için kendi cihazlarında kullanmıyor.Sony de MediaTek'e geçti tahmin ettiğim gibi. Qualcomm'un tek müttefiği LG şu anda. Artık LG'nin zevkine göre üretecekler. Belki S820'den sonra tekrar kullanan olur.
Xiaomi one plus bunlarda snapdragon kullanacak firmalar.Sony de MediaTek'e geçti tahmin ettiğim gibi. Qualcomm'un tek müttefiği LG şu anda. Artık LG'nin zevkine göre üretecekler. Belki S820'den sonra tekrar kullanan olur.
Z5 daha çıkmamışken Z5 Compact'in test edilmesi biraz ilginç değil mi?Compact'ı Compact yapan 720p ekranıydı. Eğer bu Z5C ise Z3C'den daha az dayanır diye düşünüyorum.
Sadece tökezledi bence. Kan kaybediyor diyecek kadar abartı birşey olmadı.LG'Nin kendi geliştirdiği bir işlemcisi mevcut fakat şuan çok iyi olmadığı için kendi cihazlarında kullanmıyor.
xiaomi de leadcore firmasını satın aldı bildiğim kadarıyla işlemci üreten bir firma ama adı pek duyulmamış.
qualcomm kan kaybediyor mtk güç kazanıyor
Xiaomi one plus bunlarda snapdragon kullanacak firmalar.