arkadaşlarım lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

seko999

seko999

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlarım lütfen yardım
arkadaşlar elimde samsung note 2 lte shv-e250s 4g modeli var bu cıhaza normal note 2 romu atabılırmıyım uyumsuzluk olurmu bilgisi olan cevap verebılırmı rom atmak ıstememın sebebi ikinci el aldım ustunde 4.4 rom var bırtane eksıklerı var ornek vermek gerekırse wifi felan çok düşük çekıyor ıkıde bir sebeke gıdıyor ayarlara gırıp manuel sebeke secıyorum yada acıp kapıyorum 4g lte hat felan dıyor ve bu cebımdeyken oluryor bazen aksama kadar sebekesız gezdıgım oluyor farkına varmadıgım ıcın standart note 2 gıbı bı rom atıp kullanmak ıstıyorum daha once bır cok telefona rom attım bılgım var sadece bu cıhaza normal note 2 romu kurabılıyormuyum onu oğrenmek ıstıyorum sımdıden tesekkurler arkadaslar

haqanguven

haqanguven

Üye
Hayır kuramazsın. Sorunları çözersen daha iyi olur senin için. Samsung firm'e üye ol cihazının son sürüm olan yazılım dosyasını indir odin ile telefonuna kur. Telefonu sıfırdan kurup kullanmaya başlayabilirsin

• Beğen
Tepkiler: seko999 ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hayır kuramazsın. Sorunları çözersen daha iyi olur senin için. Samsung firm'e üye ol cihazının son sürüm olan yazılım dosyasını indir odin ile telefonuna kur. Telefonu sıfırdan kurup kullanmaya başlayabilirsin
Samsung firm dediğin sammobil mi hakan :)

• Beğen
Tepkiler: seko999
seko999

seko999

Üye
    Konu Sahibi
işten dolayı girememiştim çok sağolun arkadaslar dediğiniz gibi sıfırdan kurunca sorun halloldu yardımlarınız ıçın tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Takipçi Satın Al

Üst Alt