Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneriİphone alacağım amaiphone 5s miyoksa iphone 6 plus mı?d
Sponsorlu Bağlantılar
RealMorphine
Üye
Konu Sahibi
İphone alacağım amaiphone 5s miyoksa iphone 6 plus mı?d
İphone alacağım ama iphone 5s mi alayım yoksa İphone 6+ mı alayım karar veremedim
Telefondan film falan izliyorum. Kuzenim İphone 5s kullanıyor internette biraz gezinince ısınıyor dedi.
Yardımcı olur musunuz ?
Enes
Üye
5s den ziyade 6 mı 6 + mı sorusu daha mantıklı olacaktır sanırım
osmanmert94
Üye
Niye 6 değil de 6+ ?
foreverthe
Üye
Telefondan film filan izliyorsan 6+ al bak keyfine
TahtalıKöyünMarangozu
Üye
Paran daha iyisine yetiyorsa neden daha kötüsünü alasın [emoji4] 6+
6 ile arasında sadece ekran boyutu var .Her telefon ısınıyor.En ideal cihaz 5s . 6 yı geçin 6s çıkınca zaten saniyede silinecek o cihaz.Doanım güncelleştirmesi alacak çünkü 6s .5s ve 6 yı kıyasladıgından işlemci ve ram yönetimi birbirine yakın . O yüzden 6 alıp parayı boşa harcamaya gerek yok . Yok ben büyük ekran severim diyosan 6 al tabi ki.
6 ile arasında sadece ekran boyutu var .Her telefon ısınıyor.En ideal cihaz 5s . 6 yı geçin 6s çıkınca zaten saniyede silinecek o cihaz.Doanım güncelleştirmesi alacak çünkü 6s .5s ve 6 yı kıyasladıgından işlemci ve ram yönetimi birbirine yakın . O yüzden 6 alıp parayı boşa harcamaya gerek yok . Yok ben büyük ekran severim diyosan 6 al tabi ki.