Yardım S2 Plus Rom Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

hanificrk71

Üye
    Konu Sahibi
S2 Plus Rom Yükleme
Merhabalar, hayırlı ramazanlar. Arkadaşlar bende s2 plus var ve üstünde 4.1.2 sürüm var ve ben bunu 4.2.2 yapmak istiyorum yardım edermisiniz?

csbaz

csbaz

Üye
s2 plus için çıkan romları xda dan yada googledan bulabilirsin.kurmadan önce cihazını rootlamam gerek ve cwm recovery nin kurulumunu yapman gerekiyor.yapılışlarını s2 plus root ve s2 plus cwm recovery diyerek bulabilirsin.

hanificrk71

Üye
    Konu Sahibi
s2 plus için çıkan romları xda dan yada googledan bulabilirsin.kurmadan önce cihazını rootlamam gerek ve cwm recovery nin kurulumunu yapman gerekiyor.yapılışlarını s2 plus root ve s2 plus cwm recovery diyerek bulabilirsin.

Cihaz zaten rootlu imei atıldığı için.Romlara gelincede ana bant sürümü aynı mı olması gerekli.

csbaz

csbaz

Üye
Cihaz zaten rootlu imei atıldığı için.Romlara gelincede ana bant sürümü aynı mı olması gerekli.
S2 ile s2 plus aynı varyantlara falan sahipmiki bi bak googleden aynıysa s2 ye zibilyon tane rom var hepsi uyar eğer varyantları aynıysa.

hanificrk71

Üye
    Konu Sahibi
S2 ile s2 plus aynı varyantlara falan sahipmiki bi bak googleden aynıysa s2 ye zibilyon tane rom var hepsi uyar eğer varyantları aynıysa.
xda da baya rom var işte ben tam bulamadım işte.

csbaz

csbaz

Üye
Bana cihazın varyantını verirmisiniz ben bakayım

csbaz

csbaz

Üye
buna bakabilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt