Bunu bir kız yazdıysa?şimdi şu şekil oluyor.Yanı her zaman sen yanlış yapmazsın bazende ösym yanlış yapabilir ile = aynı anlamda

sorun sende değil bende diyorBunu bir kız yazdıysa?![]()
Teşekkürler.sorun sende değil bende diyor
İkisinin anlamı farklıBenim dediğime çıkıyor yine, sen çok iyisin falandı filandı, ama sana aşık değilim

Senin dediğine gore sevmiyorum.Mert'in dediğine gore sevilecek kişisin ama sorun bendeBenim dediğime çıkıyor yine, sen çok iyisin falandı filandı, ama sana aşık değilim
Bunu bir kız yazdıysa?![]()
Ben birşey yazmadım.Ben kendi durumuma aşk sözleri yazarım oda bunu yazmışNe yazdinda karşılık olarak bunu yazdı?
Çok iyisin, hoşsun Sevilecek kişisin evet, ama sorun kızda sevmiyor seni. Ya başkası var ya da aradığını sende bulamadı. Çok şiyyapmamak lazım, sular çekilmeden gemiyi güvenli bir limana park etmek lazımSenin dediğine gore sevmiyorum.Anılır dediğine gore sevilecek kişisin ama sorun bende

Derken?her zaman gemi batar, denize hiçbir şey olmaz.
anlam arama, düz mantık...Derken?
Ayın suya uyguladığı çekim gücü ile su seviyesi alçalabilir. Gazneli Mahmud'un çok değer verdiği bilimcierinden olan biruni bu çekimi ilk keşfeden kişidir. Bir gün biruni sultan mahmud un yanına gider ve donanmanın sığ sulardan alınmasını ister bunun sebebi ise ayın uygulayacağı çekimin gemileri kayalıklara çarptırarak parçalamasıdır vezir bunu inkar etsede sultan biruni nin hatrı için kabul eder ve o akşam sularda farklı bir hareketlenme olduğunu görürher zaman gemi batar, denize hiçbir şey olmaz.

şimdi benim de kafam karıştıAyın suya uyguladığı çekim gücü ile su seviyesi alçalabilir. Gazneli Mahmud'un çok değer verdiği bilimcierinden olan biruni bu çekimi ilk keşfeden kişidir. Bir gün biruni sultan mahmud un yanına gider ve donanmanın sığ sulardan alınmasını ister bunun sebebi ise ayın uygulayacağı çekimin gemileri kayalıklara çarptırarak parçalamasıdır vezir bunu inkar etsede sultan biruni nin hatrı için kabul eder ve o akşam sularda farklı bir hareketlenme olduğunu görür
yani düz mantık olsa da kafamı kurcaladı![]()

Her zaman suç gemilerde olmaz. Denizinde suçu var.Her zaman gemiler batmaz. Bazen denizler de çekilir.... anlamı nedir?