Uygulama Es dosya yöneticisi ve indirilenler

Sponsorlu Bağlantılar

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
Es dosya yöneticisi ve indirilenler
Merhaba ben bir şey indirdiğim zaman mesela bir şarkı indirilenlerin içinde oluşmuyor ama es dosya yöneticisinin download dosyasında oluşuyor ayrıca telefonun müzik çalar uygulamasında da görünmüyor görünmesi için taşımam gerekiyor es dosya yöneticisini silip denedim ama işe yaramadı nasıl düzelir?

Karavelaa

Üye
SD Kart veya Telefon hafızası içinde olabilir.Yani sen telefon hafızasına bakıyorsan aslında SD kartta olabilir.Bi bak istersen

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Merhaba ben bir şey indirdiğim zaman mesela bir şarkı indirilenlerin içinde oluşmuyor ama es dosya yöneticisinin download dosyasında oluşuyor ayrıca telefonun müzik çalar uygulamasında da görünmüyor görünmesi için taşımam gerekiyor es dosya yöneticisini silip denedim ama işe yaramadı nasıl düzelir?

O sorun sanıyorum android modeline göre farklılık gösteriyor. Android 2.3.6'da mesela benim telefonumda standart indirme klasörü sdcard içerisinde "downloads" klasörüdür. İndirilenler'e baktığım zaman yalnızca oradaki dosyalar görünür. Tavsiyem, telefonunda normalde dosyalar hangi klasöre iniyorsa, es için de dosya indirme klasörü olarak orayı tanımla. Bir nebze çözüm getirebilir. Yok eğer olmadıysa, es'nin dosya indirdiği klasörün kısayolunu ana ekrana ekle. En azından "indirilenler" uygulaması yerine direkt o kısayola tıklayıp dosyalara erişebilirsin.