Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet nihayet Lumia 930 ile ilk sorunu buldum. Böyle bir sorunla karşılandı oldu mu?

Muhtemelen restart yapsam düzelecek ama hoşuma gitmedi değil :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çok klas duruyor :)
Biraz da benim sayemde :P

capkino06

Üye
Yapı 10136 için güncelleme yayınlandığını okudum. Android kullanıcıyım kontrol edemedim. ;) bir denetleyin isterseniz.

StRonK

StRonK

Üye
Merhaba arkadaşlar,
5. Yapıdan sonra bayağı konuşulmuş her sayfayı okumak baya sıkıntı oluyor birde modele göre sanırım sıkıntılar çıkabiliyor, lumia 930 kullanıp mesajlaşma ve aramayla ilgili sıkıntı yaşayan varmı yada varsa bile çözüm yolları nelerdir.
mesajlaşma ve aramayla ilgili bilgilendirseniz yeterli.
@papakudioflu

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Merhaba arkadaşlar,
5. Yapıdan sonra bayağı konuşulmuş her sayfayı okumak baya sıkıntı oluyor birde modele göre sanırım sıkıntılar çıkabiliyor, lumia 930 kullanıp mesajlaşma ve aramayla ilgili sıkıntı yaşayan varmı yada varsa bile çözüm yolları nelerdir.
mesajlaşma ve aramayla ilgili bilgilendirseniz yeterli.
@papakudioflu
whatsapp tarzı mesajlaşma uygulamalarında sıkıntı var sürekli atma yapıyor yoğun kullanımda sıkıntı yaratabilir. arama ile ilgili şuan için herhangi bir sıkıntı yok. eğer yüklemediyseniz yükleyebilirsiniz ama dediğim gibi mesajlaşma uygulamalarını yoğun kullanıyorsanız bir süre erteleyin. yüklerken sadece dikkat emeniz gereken bir kaç adım var yükleme kısmı biraz sıkıntılı geçebiliyor atlamazsanız adımları baştan temiz bir kurulum yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: StRonK
nigzes1907

nigzes1907

Üye

yeni kilit ekranı lockmix ile beraber (twitter hariç) çalışabiliyor
çift tık aktifken denedinizmi ?????
çift tık ve kilit ekranı hevesim yüzünden 3 defa 0 lama yapmak zorunda kaldım eğer çift tık ile birlikte çalışıyorsa yüklicem

yeni kilit ekranı lockmix ile beraber (twitter hariç) çalışabiliyor
çift tık ve kilit ekranı hevesim yüzünden 3 defa 0 lama yapmak zorunda kaldım eğer çift tık ile birlikte çalışıyorsa yüklicem

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
whatsapp tarzı mesajlaşma uygulamalarında sıkıntı var sürekli atma yapıyor yoğun kullanımda sıkıntı yaratabilir. arama ile ilgili şuan için herhangi bir sıkıntı yok. eğer yüklemediyseniz yükleyebilirsiniz ama dediğim gibi mesajlaşma uygulamalarını yoğun kullanıyorsanız bir süre erteleyin. yüklerken sadece dikkat emeniz gereken bir kaç adım var yükleme kısmı biraz sıkıntılı geçebiliyor atlamazsanız adımları baştan temiz bir kurulum yapabilirsiniz.

Mesajlaşma uygulamalarında sıkıntı yaşamamak için "klavye tahminlerini kapatmak gerekiyor".

Bkz. Duyuru - Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (5. Yapı-10.0.12634.131) [16/06/2015] | Sayfa 483 - MaxiCep

• Beğen
sahanemir

sahanemir

Üye
930 da hemen hemen herşey çalışıyor ekran yansıtma da dahil yazı yazarken atabiliyor ama arkadaşların tavsiyesi çok iyi yazı tahmin kapayın sorun yok şuanki sıkıntım interneti paylaşmak istiyorum izin vermiyor evde eşime internet paylaşırdım olmuyor .yoksa tvye de filim yansıtabiliyorum ondada sorunum yok ve şarz konusu da başarılı.

• Beğen
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
930 da hemen hemen herşey çalışıyor ekran yansıtma da dahil yazı yazarken atabiliyor ama arkadaşların tavsiyesi çok iyi yazı tahmin kapayın sorun yok şuanki sıkıntım interneti paylaşmak istiyorum izin vermiyor evde eşime internet paylaşırdım olmuyor .yoksa tvye de filim yansıtabiliyorum ondada sorunum yok ve şarz konusu da başarılı.
İngilizce olarak mı kullanıyorsunuz

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bazı uygulamaların yeni mağazada eski sürümleri var. eski mağazadan yükleyince de yeni mağaza güncelleme var diye eskisini yüklüyor. bu sefer uygulamayı açınca güncelle diyor. tubecast uygulamasında bu sorun oldu şuan uygulama ne kalkıyor ne açılıyor ne de yükleniyor.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Evet çift tıklama her zaman açık olur bende, windows 10 sürümünde çift tıklama ile ilgili bir sorun yaşamadım hiç

sebahattinART

sebahattinART

Üye
WP 8.0'a geri dönmek istiyorum nasıl dönerim acaba :D

braayn

braayn

Üye
İki haftaya bence yeni bir yapı daha gelecek ondan sonraki gelecek yapıda Slow olarak gelir diye tahmin ediyorum

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Konudan biraz uzak kaldım son yapının durumu nasıl yüklemeye değer mi?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
İki haftaya bence yeni bir yapı daha gelecek ondan sonraki gelecek yapıda Slow olarak gelir diye tahmin ediyorum
bu yapının slow ring de yayınlanması düşünülüyormuş.
Konudan biraz uzak kaldım son yapının durumu nasıl yüklemeye değer mi?
yükleme adımnlarında hata yapmaz iseniz kullanım açısından gayet iyi durumda (8.1 gibi çalışmasınıda beklemeyin sonuçta daha erken sürümlerdeyiz) meraklıysanız yükleyebilirsiniz ama yok yeşil olsun diyorsanız ufak tefek sıkıntılara açık değilseniz şimdilik bekleyin.

sahanemir

sahanemir

Üye
internet paaylaşımı olmadığı için mecburen 8.1 e döneceğim

braayn

braayn

Üye
bu yapının slow ring de yayınlanması düşünülüyormuş.

yükleme adımnlarında hata yapmaz iseniz kullanım açısından gayet iyi durumda (8.1 gibi çalışmasınıda beklemeyin sonuçta daha erken sürümlerdeyiz) meraklıysanız yükleyebilirsiniz ama yok yeşil olsun diyorsanız ufak tefek sıkıntılara açık değilseniz şimdilik bekleyin.
Beni Full sürümden başkası mutlu etmez :)

Üst Alt