Telefon Tavsiyesi Nokia Lumiayı önerir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ana Menüsünü Felan Hiç Sevmiyorum uygulama güncellemeleri felan çok geç geliyor
Zevk meselesi bu. Bende beğeniyorum yani.
Uygulama dışında sorun yok ve güncelleme gelmiyor değil aslında ama işte android ve ios'e göre biraz geride kalıyor tabiki.

mertyegin57

mertyegin57

Üye
kimsenin zevkine karışamam kendi seçiminiz :) lakin memnun kalmayabilirsiniz bi ara bende kullandım

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Zevk meselesi bu. Bende beğeniyorum yani.
Uygulama dışında sorun yok ve güncelleme gelmiyor değil aslında ama işte android ve ios'e göre biraz geride kalıyor tabiki.

Hicbir mobil isletim sistemi adam akilli piyasaya yansimadi . Surekli guncelleme gereksinimi.surekli hatalar.hep klise klise arayuzler.bir iki ozellestirme falan deyip milleti kandiriyorlar.android ssurekli yni surumler cikariyor.birbirlerinden pek bir farklarida yok yani.sadece marketteki surum ayrimciligi.ios hakkinda pek bir bilgim yok ama oda ayni arayuzden.fakat wp gic oyle degil.tek surum mevcut.adanlar kendine guveniyor.ve yillardir duran mobil i.s. Firmalarinin yaninda bir kac yil icinde kendini ust siralara tasidi.bu denlu saglamsa niye trcihen yoj ? Sirf goze hos geliyor yani play storenin uygulamalarda.binlerce uygulama . Sonuc ? Yarisindan fazlasi cop!!!!

mertyegin57

mertyegin57

Üye
windows 10 geliyor telefonlara :) daha iyi olabilir
buda bir güncelleme

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mertyegin57
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Hicbir mobil isletim sistemi adam akilli piyasaya yansimadi . Surekli guncelleme gereksinimi.surekli hatalar.hep klise klise arayuzler.bir iki ozellestirme falan deyip milleti kandiriyorlar.android ssurekli yni surumler cikariyor.birbirlerinden pek bir farklarida yok yani.sadece marketteki surum ayrimciligi.ios hakkinda pek bir bilgim yok ama oda ayni arayuzden.fakat wp gic oyle degil.tek surum mevcut.adanlar kendine guveniyor.ve yillardir duran mobil i.s. Firmalarinin yaninda bir kac yil icinde kendini ust siralara tasidi.bu denlu saglamsa niye trcihen yoj ? Sirf goze hos geliyor yani play storenin uygulamalarda.binlerce uygulama . Sonuc ? Yarisindan fazlasi cop!!!!
lumialara pek yabancı değil gibisiniz bilmiyorum daha önce kullandırınızmı ama eğer kullanmadıysanız ve marketten korkunuz varsa gereksiz bir korku nedenide basit w10 evrensel bir işletim sistemi ve çok yakında 1 milyar kullanıcı adetine ulaşmayı hedefleyen bir sistem. uygulama geliştiricileri kayıtsız kalamaz zaten şuan bile sistemde hergeçengün birsürü uygulama yayınlanıyor sadece çok iyi bilinenler hariç bizim dikkatimiz çekmiyor. wp10 store beta da beta yazıp aramaya bastığınızda 200den fazla beta uygulaması buluyor. 640xl için lte modelini beklemenize gerek yok zaten fiyatta ona göre 100-150tl daha fazla olur gereksiz israf olur. oyun için snap 8xx lü cihazlar gerekmez pek ala iphone 6lar bile 1gb ramle taşıyor şuan anlamsız donanım fuzuli paradır. snap800lü lg g2 ler zarzor lolipop güncellemesi alabildirler hatırlatırım.

mertyegin57

mertyegin57

Üye
Bu yeni bir i. S. Dir.buyuk bir guncelleme denebilir.ama her hsfta her hafta 10.1 , 10.2 , 10.3 diye uZamaz umarim. ;)
Windows 8'de minik hatalar çıkınca 8.1 çıktı hatırlatırım
windows 9 piyasaya sunulmadı iptal oldu lakin nerdeyse hazırdı neden acaba?

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
lumialara pek yabancı değil gibisiniz bilmiyorum daha önce kullandırınızmı ama eğer kullanmadıysanız ve marketten korkunuz varsa gereksiz bir korku nedenide basit w10 evrensel bir işletim sistemi ve çok yakında 1 milyar kullanıcı adetine ulaşmayı hedefleyen bir sistem. uygulama geliştiricileri kayıtsız kalamaz zaten şuan bile sistemde hergeçengün birsürü uygulama yayınlanıyor sadece çok iyi bilinenler hariç bizim dikkatimiz çekmiyor. wp10 store beta da beta yazıp aramaya bastığınızda 200den fazla beta uygulaması buluyor. 640xl için lte modelini beklemenize gerek yok zaten fiyatta ona göre 100-150tl daha fazla olur gereksiz israf olur. oyun için snap 8xx lü cihazlar gerekmez pek ala iphone 6lar bile 1gb ramle taşıyor şuan anlamsız donanım fuzuli paradır. snap800lü lg g2 ler zarzor lolipop güncellemesi alabildirler hatırlatırım.

Arkadaslar sohbete yarin insallah devam ederiz telefondan duzgun yazamiyorun. :(

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Windows 9 iptal olmadı daha doğrusu Windows 10 aslında Windows 9. Sadece taktiksel ve programlama yönünden daha iyi olduğu için 9 yerine 10 ismi konuldu.
Bazıları hatta W8.1'i W9 olarak sayıyor.

Ama bunlar masaüstü sürümleri. Mobilde 8 ile 8.1 arasında büyük fark var ve ciddi anlamda gelişme kaydedildi. Bir kişinin Wp8.0 kullanıp ve o zamanların mağaza durumunu yaşamış olup bu yüzden wp'ye çekimser yaklaşmasını anlayabiliyorum ama Wp8.1 ile hem sistem baya gelişti hemde şimdiki mağaza ile 1 sene önceki veya Wp8.0 çıktığındaki mağaza ile arada çok ciddi fark var.

freestyleminds

freestyleminds

Üye
Windows Mobile de uygulama sorunu var. İşini görecek hemen her uygulama mevcut ama bir Androiddeki gibi Facebook, Whatsapp, Twitter'ı vesaire aynı seviyede bekleme. Gameloft un her oyunu Windowsa da anında çıkıyor. Windows 10 sürümü geldiğinde düzene biner ama o da bir süreç.

Bunun dışında ZEISS lens kullanılıyor. Fiyat performans odaklı güzel bir telefon. Windowsda android vari kasma, donma yaşamazsın. Windows 10 ile günümüzü yakalaması bekleniyor. Son olarak bence 1000 TL altında alınabilecek bir telefon.

mertyegin57

mertyegin57

Üye
Apk desteği Gelse Android olurdu zaten :D o zamanda alınabilrdi

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Eee arkadaşlar apk desteği falan gelmiyorsa ne oluyor ? :/

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Apk desteği asla gelmez gelmesi için android olması lazım yoksa telif hakkı
Öyleyse WP10 nun çıkmasına doğru bakacağız.Bir sorum daha var.Nokia Lumia 640 XL LTE modelinde veya Nokia Lumia 640 XL modelindeki 1 GB ram ile mevcut işlemci sıkıntı çıkarır mı ? Yeterlimi ? Gerek oyunlar için,gerek uygulamalar için..

Emre

Üye
bakacaz yani.sence kaç yıl götürür ? birde apk gelirse mobogenie yükleriz garanti :yuru:yuru
APK desteği gelmeyecek, sadece geliştiriciler isterse uygulamalarını veya oyunlarını kolayca Windows'a Portlayacak :oke:

• Beğen
Tepkiler: mertyegin57