Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiZ3 compact mi ? Zenfone 2 mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
berk bilgin
Üye
Konu Sahibi
nasıl yani z3c pil çıkmıyomu
BRKTNL
Üye
z3c daha şık ve güzel duruyor eğer tercihin bu yönde ise
Arkadaşlar z2 de numara ve mesaj engelleme programı indirdim.daha sonra programı kaldırdım.engellemeler hala devam ediyomudur,eger devam ediyorsa engelli bir numarayı nasıl aktif hale dönüştürebilirim,şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar z2 de numara ve mesaj engelleme programı indirdim.daha sonra programı kaldırdım.engellemeler hala devam ediyomudur,eger devam ediyorsa engelli bir numarayı nasıl aktif hale dönüştürebilirim,şimdiden teşekkürler
Aynı programı yükleyip engellediğin gibi iptal edebilirsin. Sonra geri silersin. Büyük ihtimalle engellemeler devam etmiyordur. Öğrenmenin en iyi yolu test etmek.