Öneri yedek alma

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
yedek alma
kolay gelsin arkadaşlar birşey soracaktım. s3 miniden aldığım yedeği galaxy e5 e yükleyebilirmiyim. ama şunlarıda belirteyim, s3 mini rootlu iken yedeği back-up dan aldım. e5 ise rootlu değil. fikirlerinizi yazarsanız sevinirim Teşekkürler. .

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Root gerekiyor zaten bunu sende biliyorsun niye konu açma gereği duydun.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
bilmiyordum ki ondan sordum rootsun titanium backup ile yedek alsam yapabilirmiyim

Konuda rootlu cihazdan alıyorum diye belirtmissin, bu durumda root gerektiginide biliyor olduğun gözüküyor.

Rootsuz Alabilirsen, root gerekmeden yukleyebilirsin diyim o zaman.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
kafam karıştı şimdi titanium backup ile s3 miniden yedek alıp e5 yüklemem iöin s3 deki rootu kaldırmammı gerekiyor arkadaşım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
şimdi anladım e5 e root at diyorsun :D
peki şöyle bir sorun ile karşılaşırmıyım s3 mini Jelly e5 ise kit kat e5 de sorun yaratırmı sence. amacım oyun program verilerini taşımak

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
byAndroid

byAndroid

Üye
Hangi verileri tasicaksin uygulama oyun vs. İsimleri yazarsan yardımcı olurum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
şimdi anladım e5 e root at diyorsun :D
peki şöyle bir sorun ile karşılaşırmıyım s3 mini Jelly e5 ise kit kat e5 de sorun yaratırmı sence. amacım oyun program verilerini taşımak

Sorun olmaz jelide çalışıyorsa kitkattada çalışır.

• Beğen
Tepkiler: ahmetrencber
ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
mesela hayday oyunu çok büyük clean master ile apk yedeğini alıyorum telefona format atınca geri yükleme yapıyorum ama tam yedek olmadığı için saatlerce telefonun netinden güncelleme yüklemek zorunda kalıyorum. birde sistem ile ilgili yedekler klasörler oluşturup uygulamaları ayrı ayrı yerleştiriyorum buda beni bayağı uğraştırıyor bunun gibi yedekler arkadaşım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
mesela hayday oyunu çok büyük clean master ile apk yedeğini alıyorum telefona format atınca geri yükleme yapıyorum ama tam yedek olmadığı için saatlerce telefonun netinden güncelleme yüklemek zorunda kalıyorum. birde sistem ile ilgili yedekler klasörler oluşturup uygulamaları ayrı ayrı yerleştiriyorum buda beni bayağı uğraştırıyor bunun gibi yedekler arkadaşım

Oyunların Data dosyalarını elle yedekleyip sonra tekrar eski konumuna atabilirsiniz. Bunun için root gerekmez.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden ötürü :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Takipçi Satın Al

Üst Alt