Haber Sony Isınma Sorununu Çözdü!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bence uygun bir örnek olmadı. :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sorunun kaynagına inmemisler

Luck Star

Luck Star

Üye
Her telefon sıcak ortamda çalışmıyor ki. Benim telefon kışın 2 saat oyun oynamayla 40 derecelerde dolaşıyordu şimdi 20dk da 60 70 derece oluyor. Thermal throttling geç kalınmış sorunlara akıllı bir çözüm bence. Daha iyi yöntem yok :) komple hızı azaltırsa o işlemci 810 değil 800 olur :)

MaxipmaN

Üye
800 den sonra dükkanı kapatsaydın bi qualcomm

0MG90

0MG90

Üye
Sorun S810'da hala yok Sony almam bunu almam
G4'te de S810 olsaydı görecektim sizi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sorunun kaynağı S810, oraya da inemezler. :D

Bile bile lades Z3+ çok lazım bir model degildi 815 ya da 20'yi bekleyebilirdi.
Htc'nin agzı nasıl yandı ama adamlar mtk ya yöneldi :D
LG G4'e 808 koyarak müthis bir is yaptı simdi 808 810'dan daha fazla ısınsa bile 810'un adı çıktı ve 808 onun kurtarıcısı gibi lanse edildi.
Dedigim gibi Sony model çıkarma hastalıgı yüzünden Z3+ modelini harcadı ama 810 akıllarını çok karıstırmıs olacakki bogazı gıcık tutan biri gibi küçük küçük öksürüp (Z3+ z4 japan Z4v) tam olarak gıcıgı sökemediler (Global Z4 ya da Z5)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Snapdragon 810 ısınıyor felan ama sonuçta bu işlemci normal uygulamalar için yeterde artar bile. Öyle çokta mobilde oyun meraklısı biri değilim bence Z3+ çok güzel bir telefon olmuş. Gerek tasarım gerekse ekran ve pil değeri olarak. Sony 6.9mm inceliğe 2900mAh sanırım sığabileceğini göstermiş oldu.

byAndroid

byAndroid

Üye
Oyun falan hikayede sen hiç mobil veri kullanmican mi, kamera kullanmican mı vs. Böyle yerlerde de ısınır telefon

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Luck Star

Luck Star

Üye
3g sürekli kullanımda ısınır tamam da kamera vs hiç bişe ısındırmaz. Bi oyun fazla ısındırir gerisi tırt.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Mobil veri tabikide kullanacağım. Şuan elimdeki note 3 bile mobil veride sıfır ısınma yapıyor Z3+'ta ki ısınma problemi giderildikten sonra sanmıyorum ki ısınsın.

byAndroid

byAndroid

Üye
1 hafta önce elimde note 3 vardı 5 dk kamera çekimi yaptık cihaz ne biçim ısındı bilemiyorum.......
Yazılım da 4.4.2 kitkat

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Atmak serbest kardeşim tam 1.5 yıldır Note 3 kullanıcısıyım 4.3 dışında mobil veri ve kamerada hiçbir sürüm için ısınma gibi bir durum söz konusu değil. Yeride burası değil. Lollipop kurduysan bilemem adam gibi kk ayarında Lollipopta bulamaz kimse.

byAndroid

byAndroid

Üye
Heee ben uyduruyom zaten s3 minide sonra elime alınca kamera bölgesi yanıyordu niye yalan söyleyim hala hala tüm üst düzeyler ısınıyor demekki :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Burası MaxiCep illa ki kaynak göstermen lazım :ehe
Şimdi bakıyorumda benden kaynak istendi ama kaynak isteyenler kaynaksız benim yorumumum aynısını yapiyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Death Punch

Death Punch

Üye
O yüzden samsungu seviyorum s6 aşırı ısınıyor gibi bi şikayet göremedim ben :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Valla s6 bilmiyom ama s4 kitkat cayır gibi yanıyordu :D

BurakTura

BurakTura

Üye
birgün benim z3 elimde alev alıcak ama ne zaman merakla bekliyorum. 2 dakika oyun oynamak yetiyor alev fırlatıyor sonra telefon

Luck Star

Luck Star

Üye
Samsung'un exynos işlemcili telefonları ısınmıyor. Kalktı ki kamera ve 3g de ısınsın. Oyun oynarken her cihaz ısınıyor zaten. Fazla kurcalamaya gerek yok.

Death Punch

Death Punch

Üye
Yapacak tek bişey var oda s820 ve s815li telefonları beklemek

Üst Alt