Öneri Rootlu Telefonda Olmazsa Olmaz Dediğiniz Uygulama Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
Galaxy s2 de aklıma gelenler

apolo configuration
Titanium backup pro
xposed installer
root explorer
luck pather

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Titanium Backup
Xposed
Greenify
Gravity box ve en önemlisi root yapılmış bir cihaza yeni hızlı güzel bir rom atmak

BhaYzc

BhaYzc

Üye
    Konu Sahibi
bu konu sayesinde bende xposed kurma kararı verdim :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Biraz kurcaladıktan sonra #Tasker olmassa olmaz bence

bessa27

bessa27

Üye
Arkadaşlar note 2 için saydam multiwindow u nasıl elde ederim.? Cihaz root lu. Tşk ler

bessa27

bessa27

Üye
:D Rica ederim.
Ayrıca neden olmadı, ne hata verdi
Cwm den yükleniyo anladığım kadarıyla.. Zip dosya olduğundan zip from external card ı seçtim,önce yükleme yapar gibi olup,sonra kırmızı font yazılar çıkıyor ve yeniden başlıyor.. Sonuç ; 0

yakamoz1319

Üye
Cwm den yükleniyo anladığım kadarıyla.. Zip dosya olduğundan zip from external card ı seçtim,önce yükleme yapar gibi olup,sonra kırmızı font yazılar çıkıyor ve yeniden başlıyor.. Sonuç ; 0
Android sürümü farklı olabilir ozaman. Cihazın sürümü ne?

The Pancar

The Pancar

Üye
Wifikill

• Beğen
Tepkiler: yakamoz1319
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Wpa Wps Tester Pro

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Xpoesed - Ultimate WhatsApp Theme Engine (Xposed)- Flat Style Colored Keyboard(Xposed) - Flat Style Colored Bars(Xposed) - Coolify Flat(Tel ısısını gösteren bir uygulama barda dereceyi göstermek için xposed istiyo normal kullanım içinde uygun) - Lucky Patcher(Telde yoksa kesinlikle yükle) Bunun dışında eğer telde gereksiz sistem uygulamaları varsa ve fazla yer kaplıyolarsa Rootla bu uygulamaları silebilrsin. Ayrıcana İyi bir dosya yöneticisi bul(Sana kullanımı kolay gelen) Root sayesinde uygulamalar para vermeyi kesebilirsin :) Uygulamayı Play Storedan satın al 15 dakika içinde root/data/apps klasöründen uygulamanın yüklü olduğu yeri bulup base.apkyı tele atarsan uygulama beleşe gelmiiş oluyo :) tele atık tan sonra Play Storea gidip Ödeme iptali de. Paran sende kalsın base.apk yı da attığın yerde yükle uygulamada sende kalsın :) (15 dakika sonra ödeme iptali yapamıyosun sakın unutma :) )

ozkan1987

Üye
Greenfy :D

asgz

asgz

Üye
Wakelock detector, faster gps

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
Xposed ve freedom :D google play sorunu yasayanlar freedomda seçeneklerden stop a bassın ozaman açılıyo :D

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
xposed ,greenify

bu arada freedom nedir arkadaşlar?

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
xposed ,greenify

bu arada freedom nedir arkadaşlar?
Bazı uygulamaların içindeki satın almaları ücretsiz bir şekilde halletmene yarıyo ama bana sorarsan o iş için Lucky Patcher daha kullanışlı :)

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Kesinlikle seeder ve link2sd

Üst Alt