Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum kilitlendi
Sponsorlu Bağlantılar
anan001
Üye
Konu Sahibi
Telefonum kilitlendi
Fingerprint lock screen-prank diye bir uygulama indirdim parmak izi ekran kilidi diye parmak izimi bastim ve kilidi aktif ettim suan telefonum acilmiyor acill yardim edin
Resmi:
Fingerprint lock screen-prank diye bir uygulama indirdim parmak izi ekran kilidi diye parmak izimi bastim ve kilidi aktif ettim suan telefonum acilmiyor acill yardim edin
Resmi:
Resmi:
Parmak izi kilidi değil mi bu?
Aktif ederken nasıl aktif yaptın?
Birde market linkini ekle bakalım bir sürü uygulama var aynı isimde
anan001
Üye
Konu Sahibi
Parmak izi ekran kilidi yaz google playe sonra ilk cikan yapimcisi Galaxy Apps Studio
Bahadir_fb
Üye
Telefonun modeli nedir?
anan001
Üye
Konu Sahibi
Asus Zenfone 5
Bahadir_fb
Üye
Cihazın parmak izi kilidini desteklemiyor sa uygulamanın çalışacağını sanmıyorum ve çalışıyorsa da parmak izi tanimlamadan aktif edemezsiniz uygulamayı. Aciklamasindada belirtilmiş zaten.
Format atarak uygulamayı cihazinizdan kaldırabilirsiniz.
anan001
Üye
Konu Sahibi
Format nası atacam telefonu kapatamiyorum batarya icerde ve kapatma tusunu gostermiyor
Oldu oldu ilgilendiğin için tesekkurler kardesim surekli denedim ve oldu )