Bende hocam zatem samsung telefon dedim aynı şeyi kastettim.S4 mini kitkat konularını az okumadım.Genede idare edeceğiz artık elden gelen birşey yok.Neredeyse her telefonda var bu sorun tek note 4 de olan bi durum değil
S4 mini de de var. Türkiyede satılanı GT-I9190
Avrupada GT-I9195 satılıyor. O 4 g ye de uyumlu hem ama maalesef Tr deki desteklemiyor.
Ayrıca 9195 e rom daha fazla var..
Eminmisin kardeş ? Problem yaşamayayım sonra.uyar kardeşim sondaki Q hiçbirşey ifade etmiyor
Odinden geçiş imei kaybına sebep oluyor.Tüekiye de kalmayı tercih ediyorum ben.Benim sm-g800hq cihazima sm-g800h sorunsuz uyuyor eger kuracaksan sorun cikmaz mumkunse rusya romu kur genelde sorunsuz oluyorlar
N910c için cm 12.1 var kursam problem olur mu peki ?N910cq kullanıyorum telefonda n910c icin yapilmis rom yüklü gayet sorunsuz çalıştırıyor. Q harfi sadece ülkeyi ifade ediyor donanimsal olarak hiçbir fark yok
Yok maalesef ben de aradim bulamadım. Şuan için sadece snapdragonlu modellere varN910c için cm 12.1 var kursam problem olur mu peki ?
ben mesajı çok yanlış okudum hocam yaYok maalesef ben de aradim bulamadım. Şuan için sadece snapdragonlu modellere var
link varsa atabilir misin?Aynen mesela odin moda geçtiğimde n910c yazıyordu.Kur kardeşim n910c stock romu kursan bile çalışır anabant sürümü n910c zaten ayrıce bende i9301q var ben i9301i romlarını kuruyorum mis gibide çalışıyor.
Aynen bendede odin modunda i9301i yazıyor ama bataryanın orda q varAynen mesela odin moda geçtiğimde n910c yazıyordu.