ben memnunum büyük ekran ve android istemiyosan o fiyata alman mantıklı olurÇok kötü kafamı karıştırdın bak şimdiNe kadar mantıklı olabilir?
![]()

şarjı 5ten daha iyi gidiyor ben sosyal ağlar whatsapp kullanarak bir günü rahatça çıkarıyorum o yüzden tavsiye ettimbi ayfon 5 kullanıcısı olarak bence 5s almana gerek yok önümüzdeki eylül ve ekim aylarında yeni serisi çıkacak üstelik 5 serisinin şarj süresi hiç tatmin edici değil şarj aleti ile dolaşıcam dersen o ayrıalıcaksan ya 6 serisi almalısın yada z2 öneririm şarj ve performans açısından en iyi o duruyor
hepsiburada.comda e8 bir ara 1300 tlye satılıyordu. z2 çok daha pahalı. Kasa açıklığı dışında sorun yaşamazsınbende 1300 tlye kadar telefon arıyorum. baya araştırdım samsung marka telefonları kasma donma yönünden çok kötüledikleri için bir bildikleri vardır diyerek eledim. araştırdığım kadarı ile g3ün şarjı kısa gidiyor ayrıca ekrandan dolayı sıkıntı çıkabilir. asus almak için şuan erken diye düşünüyorum geriye. e8 ve z2 kaldı. bende 10-20 gün sonra bu ikisinden birini alıcam ama baya kararsızım. z2 e8'e göre daha üstün bir telefon fakat çok fazla sorun yaşayan kişi var. g2 gibi ekranda sarı lekeler yaşayanlar, ses boğukluğu kasa açıklığı, aşırı ısınma gibi gibi. ayrıca fiyat olarak z2 daha pahalı e8'e oranla. yada ben bulamadım ucuzunuhepsiburada.comda e8 bir ara 1300 tlye satılıyordu. z2 çok daha pahalı.
özet: z2 almak daha mantıklı fakat sorun yaşayan çok fazla kişi var o yüzden kişisel görüşüm e8den yana.
wifi kullandığımda benimde 1 günü çıkarıyor ama wifi ın olmadığı alanlarda 3g yi açınca deli gibi şarj gidiyorben memnunum büyük ekran ve android istemiyosan o fiyata alman mantıklı olur
şarjı 5ten daha iyi gidiyor ben sosyal ağlar whatsapp kullanarak bir günü rahatça çıkarıyorum o yüzden tavsiye ettim

Kasa açıklığı dışında sorun yaşamazsın
Bizdeuygun da Z2 1350 lira

hocam sen z2 kullanıyosun galiba sen daha iyi bilirsin bir çok yerde fazla ısındığı söyleniyor cihazın sence nasıl ısınma var mı? ayrıca kasa açıklığı nasıl oluyor onu pek anlamadım. birde diğer telefonlara göre çok fazla şikayeti olan kullanıcı var bizdeuygun diye bir site önermişsin ama burdan aldığım ürün büyük ihtimalle paralel ithalat olacak bir sorun çıktığı zaman değişim yapmazlar filan ortada kalmak istemem![]()
benimde delta garantili note 2 im vardı 7-8 ay kullandım telefonu hiç bi sıkıntı yaşamadımIsınması diğer cihazlar gibi normal. Cam olduğu için abartılıyor.
Kasa açıklığı hatalı üretimden kaynaklanıyor. Bende arkada var hafif ama sorun yaşamadım. Hatalı üretim gelirse sende istemezsen garantiye verip sıfır cihaz isteyebilirsin.
Ben ve diğer forum kullanıcılarının çoğu oradan aldı. Paralel ithalat ama sıkıntı yaşamadık. Delta garantili geliyor genelde onlarda iyi servis sayılır.
benim 3g sürekli açık bir günü çıkarıyor işte sabah şarjdan alıp işe gidiyorum bi daha eve gece 12 de giriyorum 4e kadar işteyim iştede bakabiliyorum telefonawifi kullandığımda benimde 1 günü çıkarıyor ama wifi ın olmadığı alanlarda 3g yi açınca deli gibi şarj gidiyor
o yüzden iphone 5 serisi alırsan cebinde sarj aletinle geziceksin![]()

ozaman senın batarya çok iyi denk gelmişbenim 3g sürekli açık bir günü çıkarıyor işte sabah şarjdan alıp işe gidiyorum bi daha eve gece 12 de giriyorum 4e kadar işteyim iştede bakabiliyorum telefona![]()
bende 5 arkadaşta 5s var ne zaman dışarı çıksak 2 mizden birisinde kesin şarj aleti oluyor 
arayüz hiç beğenmedim...tü tü tü nazar değmesinozaman senın batarya çok iyi denk gelmişbende 5 arkadaşta 5s var ne zaman dışarı çıksak 2 mizden birisinde kesin şarj aleti oluyor
![]()