Öneri google play girmiyor yardım lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
google play girmiyor yardım lütfenn
arkadaslar cihazim rootlu oldugu için gereksiz uygulamari siliyordum yanlislikla gogole play hizmetleri çercevesi adli uygulamayi sildim ve birdaha google playa giremedim hata veriyor baglanti yok diyorr yardim esin lütfen rom atamam baska caresi yokmudur arkadaslar yardim nolur
arkadaslar google play hizmetleri çerçevesi nasil yüklenir
kaldirma programinda simgesi android simgesiydi
yardim ne yaptiysam olmadı

kanat_58

kanat_58

Üye
Kullandigin rom neyse onu bulup indir içinden al sisteme geri yükle

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
Google play hizmetleri apk sını bul yükle. Olmassa system/prıv app at

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Google dan aratıp Google play Store son Sürümü indirip kurabilirsin apk olarak hatta link vereyim istersen

• Beğen
Tepkiler: incebey38

ozkan1987

Üye
Google apps diye arat içinde hizmetlerinden diğer dosyalarıda vardır kanımca.. xda ya bakabilirsin..

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
google play son sürümü yukledim ama google plau hizmetleri apk gerek buluyorum yükluyorum açılmıyor arkadaslar paylasin lutfen varsa bildiğiniz
eger rootlu ise cihaziniz kaldirma programina yazin google play hizmetleri çercevesi diye orda simgesi android görursunuz ben onu sildim onu bulmam gerek arkadaslar bir kac siteden indirdim google play hizmetleri fayda etmedi hata verdi durduruldu dedi bazilarini hic yüklemedi
Google play hizmetleri apk sını bul yükle. Olmassa system/prıv app at
system/prıv app at derken nasil yapacağim apk neyi atacağim anlamadim
nasil yapacağim yardim

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bende rootlu s4 cihazımda google play store u silmiştim. Tekrar yüklediğimde durduruldu hatası veriyordu sürekli. Google play ile ilgili sorunlar rom atmadan düzelmiyor anladığım kadarıyla. Bağlantı hatası vs. hariç tabii.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Hiç bir şey bilmiyorsan cihazın kendi sitesinden uygun sürüm dosyasını bul indir bilgisayar ile oradan da telefonun kendi hafızasına at ota ile yükle tüm sıkıntıların dan kurtulur mis gibi de olur

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
google play son sürümü yukledim ama google plau hizmetleri apk gerek buluyorum yükluyorum açılmıyor arkadaslar paylasin lutfen varsa bildiğiniz
eger rootlu ise cihaziniz kaldirma programina yazin google play hizmetleri çercevesi diye orda simgesi android görursunuz ben onu sildim onu bulmam gerek arkadaslar bir kac siteden indirdim google play hizmetleri fayda etmedi hata verdi durduruldu dedi bazilarini hic yüklemedi

system/prıv app at derken nasil yapacağim apk neyi atacağim anlamadim
nasil yapacağim yardim

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi