Xperia SP hala kullanıyorum ama Stock Rom'u bırakalı uzun zaman oldu. Sony 4.3'te bıraktı Xperia SP'yi. Güncellemeyi kestiği günden beri değişik romlar kullanıyorum şuan MIUI v6 kullanıyorum meselaZ2 isaretledim ama Sp kullanmıssın arayüz falan aynı farklı bir seyler denemek istersen E8 tavsiye ederim.

Hic sanmıyorum htc kolay kolay kasmaz hele o müthiş arayüzü ileZ2 ile E8 arasında çok kararsızım.
Z2'deki 3 GB RAM ileride çok lazım olacak gibime geliyor
İncelemeden alma hiç bir cihazı
Benim önerim Z2
Hic sanmıyorum htc kolay kolay kasmaz hele o müthiş arayüzü ile
E8'e destek gelir mi hiç bilmiyorum, acaba ROM'ları aynı mıdır M8 ile. Sonradan Custom rom yüklemeye kalksam M8'e yüklenen romlar yüklenir mi merak ediyorum. XDA'dan baktım E8 sayfası bomboş kimse doğru düzgün rom yapmamış. Herhalde ya hiç satılmadı ya da M8'e olan romlar buna da oluyor. Bir fikriniz var mı?Ben memnunum açıkçası. Bazı kullanıcıları kronik sorunlar yüzünden eleştiriyor sürekli ama yeni serilerde düzeltilmiştir diye düşünüyorum. 2500 şarkı, 100+ uygulama, yaklaşık 500 resim = 0 kasma. Ses kalitesi çok iyi zaten, ön kamerası ışıklı veya öğlen daha iyi çekiyor. Güncelleme alıyor daha ne istersin?Siz kullanıcısı olarak tecrübelerinizden bahsedebilir misiniz?
Evet herkes böyle söylüyor kafam çok karıştıE8'e destek gelir mi hiç bilmiyorum, acaba ROM'ları aynı mıdır M8 ile. Sonradan Custom rom yüklemeye kalksam M8'e yüklenen romlar yüklenir mi merak ediyorum. XDA'dan baktım E8 sayfası bomboş kimse doğru düzgün rom yapmamış. Herhalde ya hiç satılmadı ya da M8'e olan romlar buna da oluyor. Bir fikriniz var mı?

Aynı romlar olmaz çözünürlük felan illa ki bir farkı vardır. Rom istiyorsan Z2 de çok rom varda ekranını beğenmiyorum ben size kalmış.
Ben memnunum açıkçası. Bazı kullanıcıları kronik sorunlar yüzünden eleştiriyor sürekli ama yeni serilerde düzeltilmiştir diye düşünüyorum. 2500 şarkı, 100+ uygulama, yaklaşık 500 resim = 0 kasma. Ses kalitesi çok iyi zaten, ön kamerası ışıklı veya öğlen daha iyi çekiyor. Güncelleme alıyor daha ne istersin?![]()

iPhone alacak kadar zengin değilim hocambence z2 buradakiler arasında ama 5ste olabilir kasma donma yapmaz stabil güzel bir sistemi var bende sosyal ağlarda takılıyorum bir günümü rahatlıkla çıkarıyor z2 daha uzun gider tabi
Z2 yönünde karar vereceğim sanırımikinci el temiz 5s bulursun o fiyata ondan dedim hocamiPhone alacak kadar zengin değilim hocamZ2 yönünde karar vereceğim sanırım

ikinci el temiz 5s bulursun o fiyata ondan dedim hocam![]()
Ne kadar mantıklı olabilir?