Xposed / Modüller BASICKEYLOGGER v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
BASICKEYLOGGER v1.0
Selamun Aleykum Maxicep Üyeleri Size Özel Acıyorum Bu Konuyu Uzatmadan Modüle Gecelim Modülümüz Klavyede Hnagi Tuşa Basarsanız Kaydeder Örnek Facebook Şifresi Mesela Kız Arkadasınızla Buluştunuz Malum Güvenemiyorsunuz Sizi Aldattığını Düşünüyorsunuz Bu Modülü Aktif Ettikten Sonra Telefonunuzdan Facebookuna Felan Girmesine İzin Verin Eve Gelince Facebookuna Girin Herseyini Öğrenin :D Tam Size Göre Bi Modül Olduğuna Eminim Neyse Yapılımını gösterim

YAZILI ANLATIM
İLK OLARAK CİHAZINIZ KESİNLİKLE ROOTLU OLMALIDIR DENEDİGİM SÜRÜMÜM KİTKAT 4.4.2 DİR OLACAK ŞEYLERDEN BEN VE MAXİCEP SORUMLU DEĞİLDİR YOK BRİCK ETTİN BOOTLOP YAPTIN VS SORUMLULUK KABUL ETMEM
ilk olarak xposedi kuruyıoruz daha sonra en üstten yükle güncelle diyoruz restart atıyoruz daha sonra modül indir kısmından basickeyloggeri indiriyoruz daha sonra modüller sekmesinden aktif edip yeniden başlatıyoruz menüde oluşan log dosyasına tıklayıp klasör yerinin sonun key.log yada ne isterseniz sonuna .log ekleyin turn on un yanındaki tiki aktif edin save diyip restart atın artık her bastıgınız tuşu sdcarda kaydeder o adını koydugunuz dosyaya kaydeder

RESİMLİ ANLATIM
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA BİR BEĞENİYİ COK GÖRMEYİN YADA Bİ TEŞEKKÜRÜ BEN YAPMAMIŞ OLSAMDA BİLMEYENLERE ÖĞRETMEYE CALIŞTIM İYİ GÜNLER [YUNUS KILIC] :)

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: faruki_urfi, kadikoy, yakamoz1319 ve 2 diğerleri

muxo

muxo

Üye
Paylaşım için teşekkürler ama Link vermeyi unutmuşşun kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: .N3Xu5.
.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Indirmesinide gosterdim haci linki bendede yok xposedden yukledim rica ederim bu arada

SHS

SHS

Üye
teşekkürler uygulama eklendi.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
:tşk:

• Beğen
.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
firostr

firostr

Üye
Teşekkürler

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Teşekkürler :oke:

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Ben bunu daha önce yapmıştım ama işe yaramammıştır birde senin yöntemini deniyeyim teşekkürler

rewaz

Üye
Teşekkürler

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
rica ederim deneyenler varmı olumlu sonuç alanlar ?
Güzel çalışıyo denedim birde konuya not bırak uzun süre yazıştıktan sonra dosyanın boyutu çogalmaya başlıyo ara sıra silmek lazım yer kaplamaması için onun dışınnda sorun yok güzel çalışyuıo teşekkürler

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Güzel çalışıyo denedim birde konuya not bırak uzun süre yazıştıktan sonra dosyanın boyutu çogalmaya başlıyo ara sıra silmek lazım yer kaplamaması için onun dışınnda sorun yok güzel çalışyuıo teşekkürler
rica ederim zaman buldukça size daha yararlı programlar gösterceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat

seyits

Üye
tşk. Türkçe si olsaydı

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
tşk. Türkçe si olsaydı
Türkçemi türkçeye gerek oldugnu sanmıyorum belirtilenleri zaten resim olarak gösterilmiş onun dışında hiç birşey yapılmayacak yani gereksiz olurdu türkçe :spr

• Beğen
Tepkiler: seyits
NextWorld

NextWorld

Üye
Teşekkürler ol:oke:

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim