Galaxy S3 i9300 [ROM][GT-I9300][Omni/CM/Sam]MIUI V6 Smooth|Faster|Ota|MultiLanguage

Sponsorlu Bağlantılar

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5.5.16 da da 5.5.17 de de google play hatası mevcut . çok fazla ısınıyor . ayrıca facebook messengerin sohbet balonları açık görünüyor ama ekrana gelmiyor
Benim verdiğim linkteki 5.5.16 versiyonunu indirin bunda sorun yok 5.5.17 versiyonu var o sorunlu

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Hasan Karadağ adlı arkadaşımız Google play hatası olduğunu söylüyor cemo26 kardeşim :)

burak1553

burak1553

Üye
.

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
bakın yanlış anlama olmasın bazı uygulamaları indiriyor lakin örneğin youtubeyi bir türlü indirmedi güncellemeleri yapmadı
Verdiğim linkteki 5.5.16 versiyonunda google play store çalışıyor sorun yok
cemo kusura bakma ama dostum zaten senin verdiğin linkten indirdiğim romda sıkıntı . ve şunu sormak istiyorum rom aynı romsa ha senin verdiğin link ha konuyu paylaşan kimse artık ne fark var?

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşım bende denedim youtube indirdim ve sorunsuz çalışıyor bende sorun yok gayet iyi çalışıyor google play

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Cemo26 Kardeşim Bu Google Play sanamı özel çalışıyor bak bizde açılmıyor bile :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
günlük kullanıma uygun bir rom değil gibi.biraz beklemek daha iyi olacaktır

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rom dosyasını yüklemeden önce wipeleri yap öyle kur romu yoksa açılmaz hata verir
güncellediğim uygulamalar bunlar

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
senin telefonun olayı aşmış kardeş bizimkiler pert galiba :bangin: :alkis

250742

Üye
5.5.16 sürümünde google play sorunsuz çalışıyor.

250742

Üye
Bu rom şu an gayet iyi.

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Megawipe yapıp kurdunuz yoksa sadece wipe yapıp kurdunuz

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bir miui 6 port daha var o nasıl bilgisi olan varmı ?

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
bir miui 6 port daha var o nasıl bilgisi olan varmı ?
Hakanin yaptigi rom google play sorunsuz ancak kendisi once dil işini halletmeye çalışıyor sonra gorsellik ve performansa gececek uygun kernel ariyor cunku telefon biraz fazla isiniyor ama genel olarak iyi. Ben onun romalrini s2 dede kullandim kendisi miui konusunda ustad bir kisidir fazla surmez bitirir romu gunluk kullanimda super bisey cikartir ortaya

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben onu kastedmemistim bir tane daha port var bakarsan görürsün hiuiden başka

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sarj nasıl ? otadanmi güncellemeyi