Web Tarayıcı HTC Internet v7.1.2515232157

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
HTC Internet v7.1.2515232157

Htc cihazlarında bulunan web tarayicisidir Android 4.4+ gerektirir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Denedim kullanisliya benziyor :)

• Beğen
karansa

karansa

Üye
Teşekkürler.

• Beğen
.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
cihazınız bu sürümle uyumlu degil diyor 4.4.2 yüklü lg g3 beat *

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
aga güncelledimde pek stabil depil ya cok bugları var ve takılma cok 5.1 gelirse o zaman güncellerm anca bide rootluyorumya o yüzden kitkatta kalmak daha mantıklı oluyor xposed lazım :D

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
aga güncelledimde pek stabil depil ya cok bugları var ve takılma cok 5.1 gelirse o zaman güncellerm anca bide rootluyorumya o yüzden kitkatta kalmak daha mantıklı oluyor xposed lazım :D
Bende yeni cihaz aldım g3 çekmecede duruyor o yüzden stabil mi değilmi pek inceleyemedim :)
Xposed lollipopta çalışıyor :)

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
biliyorumda benim telefon türkiye üretimiya yabancı romlar atılmıyor o yüzden kendime özel recovery yapmam lazım rootlamayı bile ilk ben buldum konumu donanımhaberden calmıslar felan nexus 5 den böyle telefonkolik oldum herseyi riske alarak yaptım zamanında azmı hardbrick etmedim nexus 5 i :D

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
biliyorumda benim telefon türkiye üretimiya yabancı romlar atılmıyor o yüzden kendime özel recovery yapmam lazım rootlamayı bile ilk ben buldum konumu donanımhaberden calmıslar felan nexus 5 den böyle telefonkolik oldum herseyi riske alarak yaptım zamanında azmı hardbrick etmedim nexus 5 i :D
Root linkinide eklede belki lazım olabilir :)

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
aga sans eseri yaptım purple drakeyi bildigin upload sitesi varsa söyle upload edim anlatımınıda yaparım :)

• Beğen
.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
tamam agaama nexus 5 i özledim suan bu forum canlanırdı sayemde cyanogen moda felan yei şeyler ekliyor olurdum nerde nexus 5im teknosadaki şerefsizler 2.el olarak sattı hakkım haram olsun :D

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
tamam agaama nexus 5 i özledim suan bu forum canlanırdı sayemde cyanogen moda felan yei şeyler ekliyor olurdum nerde nexus 5im teknosadaki şerefsizler 2.el olarak sattı hakkım haram olsun :D
Bende lg ye ısınamadım Samsung daha kullanışlı :)
O yüzden bildiğin cihazdan şaşmayacan sonra pişman oluyor insan :)

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
suana kadar lg kullandım memnunum ama nexus 5 im 55 derecenin üstüne cıktı bi yandan iyiki kurtuldum diyorum :D googlenin yaptıgı telefona el sürmem bidaha full kronik sorunu var neyse daha rahatsız etmiyim su telefonu rootladım ayar çekim az :D kolay gelsin

• Beğen

Üst Alt