Liseli Kızların Kavgası Kanlı Bitti...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Liseli Kızların Kavgası Kanlı Bitti...
LİSELİ KIZLARIN KAVGASI KANLI BİTTİ...

İnternetteki küfürleşme olayının ardından Taksim Meydanı'nda buluşan liseli genç kız grupları birbirine girdi. Falçatayla yaralanan öğrenciler gözyaşlarıyla hastaneye kaldırılırken, olayın zanlısı genç kız, "İbret olsun! Benim gibi genç kıza iftira atanların sonu budur" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Şişli Sağlık Meslek Lisesi'nde okuyan genç kızlar arasında okulda başlayan kavga internet ortamına taşındı. Taksim İlkyardım Hastanesi'nde staj yapan öğrencilerle, diğer grup arasında internet ortamında yaşanan küfürleşmenin ardından lise son sınıf öğrencisi genç kızlar, Taksim Meydanı'nda buluşmaya karar verdi. Taksim'e gelen iki grup arasında çıkan kavgada öğrencilerden 17 yaşındaki Pınar K., falçatasını çekerek, Aslı Y. ve Melike C.'yi yaraladı. Taksiye bindirilen yaralılar Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılırken, gözaltına alınan Pınar K. da sağlık kontrolü için aynı hastaneye getirildi. Pınar K. , hastaneye girişte ve çıkışta, "İbret olsun! Benim gibi genç kıza iftira atanların sonu budur. Namus olsun bütün gençler bunu görsün. Taksim İlkyardım Hastanesi'nde teknisyenim. Bana hep iftira atıyorlar" dedi.

Genç kızın babası Kamber K. ise, "Ben kızımı uyardım, 'yapmayın' dedim. Devamlı internet üzerinde küfürleşiyorlardı, sonuç bu oldu" diye konuştu.
Yaralı genç kızlar tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

canturgay

canturgay

Üye
derdinize neydi hayy.kızımm.yaww..:(

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ayıp diyorum başka birşey demiyorum
yakıştımı bayanlara böyle davranıslar?

ouSahin

ouSahin

Üye
:D:D

zeki kızlar :P: lafım gitti bir yerlere:D

hidayet

hidayet

Üye
yazık olmuş ama sonuçta eden bulur dünyası :(
ayrıca iftira atmak çok günah yapılmaması gerekirdi

handsome

handsome

Üye
çok cadı kızlarmış bunlar bütün kızlar böle olsa erkek kalmaz ortalık ta walla...:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
artık kızlardan da korkulur... :)

Nazy

Nazy

Üye
taksimdemi :(
keşke denk gelseydim
belki bikaçtane götürürdüm .......:islik
hastaneye:ehe

Nazy

Nazy

Üye
çok düşüncelisin nazy.... :ehe: :ehe: :ehe: :ehe:
işin içinde kız oldumu, yani yaralı bir hatun, yani hasta
böyle şeyleri düşünmemiz gerek
aksi halde yani götürmesek ayıp olur bize yakışmaz:ehe

CEREN

CEREN

Üye
allah islah etsin ne diyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt