Olmaya da bilirürün sorunlu olabilir veya adamın parmakları küçük olabilir![]()

mümkünse videonun linkini atabilir misiniz?Olmaya da bilir![]()
PaylaşıldıKaliteli ve tarafsız inceleme isteyenlere:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

benim g2de ara ara oluyorÖncelikle gruba girmek için katılma isteği gönderin :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gruba girdikten sonra bu videoya bakın :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoda çok açık ve net anlaşılıyor anlatmak istediğim.
videoyu inidiriyorum az bekleyin youtube upload edicem.
@mckinqo06 @Emre aktaş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Önemli bişe değil ben farklı bir inceleme değil demek istedim sadece. Tarafsız olduğunu biliyorum o adamın tüm videolarını izledim ancak kaliteli değil bence. Çoğu zaman tek elle telefon kutu açılımı yapıyor çok önemli noktaları bile es geçiyor.Fark etmemişim kavga atışmayı okumadan es geçtim her neyse.
Yere düşürdün mü hiç ?benim g2de ara ara oluyor![]()
evet 1-2 defa incelemeyi yapan kişide düşürmüş olabilir mi?Yere düşürdün mü hiç ?
Sanmıyorum diğer videoda kutudan yeni çıkartıyor cihazı istersen onu atarım.LG grubunda telefonu yere düşürdükten sonra dokunmatikte sorun olduğunu söyleyen vardı hatta bütün ekranda quick memo ile test etmişti her yeri kalemle gezindirdi bazı yerlerde işlemiyordu.evet 1-2 defa incelemeyi yapan kişide düşürmüş olabilir mi?
bu seferde benim ttnet çok kötü firma hadi onu kötüleyek ama bana göre iyi video açılmıyo fibernet 25 magabit baglanıyor diyip kalıyorÖncelikle gruba girmek için katılma isteği gönderin :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gruba girdikten sonra bu videoya bakın :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoda çok açık ve net anlaşılıyor anlatmak istediğim.
videoyu inidiriyorum az bekleyin youtube upload edicem.
@mckinqo06 @Emre aktaş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olur böyle vakalar google yakalarSanmıyorum diğer videoda kutudan yeni çıkartıyor cihazı istersen onu atarım.LG grubunda telefonu yere düşürdükten sonra dokunmatikte sorun olduğunu söyleyen vardı hatta bütün ekranda quick memo ile test etmişti her yeri kalemle gezindirdi bazı yerlerde işlemiyordu.

kardeş sen bile söylüyorsun hafif yere düşünce dokunmatik sorunu oldugunu lg g2 nin dandik oldugunu fakat bi türlü kabullenmiyorsun neyse ben dahada yazmayacam konuya valla bişey diyecemde neyse cahile laf yetiştirmek harbi zormuş ha
shiftdelete nin 20 dk lık videosu var gerisini ben tanımam tanıdık adamların incelemesine önem veririm ben bana göre 1) teknolojiye atarlanan adam 2) shiftdelete

Açılmıyorsa senin sorunun ben paylaştımbu seferde benim ttnet çok kötü firma hadi onu kötüleyek ama bana göre iyi video açılmıyo fibernet 25 magabit baglanıyor diyip kalıyor

Buradaki vakaları da ben yakalıyorumolur böyle vakalar google yakalar![]()
helal olsun kardeşim bak işte bu sefer doğru konuştun bu lafına sonuna kadar katılıyorum çünkü doğru ilk defa tarafsız oldun ha 3 gündür yazışıyoruz bak kardeşim bu yorumu yazarken çok ciddiyim tamam benim elite kötü senin g2 iyi yada benim elite iyi senin g2 kötü herkezin kendi malı kendine göre ferrari niteliginde ben yeminle seninle 3 gündür yazışıyorum fakat yazdıktan sonra okudugumda bi 2 3 kuruş dünya malı için boş yere tartışmaya giriyoruz ben eger kalbini kırdıysam özür diliyorum hakkını helal et dünya malı dünyada kalsın dahada uzatmayalım bakalım bi alan alsın kullansın o gerçek kullanıcılar tecrübesini paylaşsın ona göre yeni alacaklarda ona göre kendine aynı segment cihazlar üzerinde kendine yol çizsin alacagı malı belirlesin fakat daha youtubeden bakıyorumda doğru dürüst bi ceplik diye bide shift delete inceleme yapmış hala satışı galiba yaygınlaşmamış ve bazı alacak arkadaşlar stock sıkıntısı yaşamış galiba hakkınıda helal et ben dahada yazmayacam boş yere tartışıyoruz yalan dünya değilmiBen her yerde diyorum yere düştüğünde ilk kırılacak telefon lg g2 diye bak büyük puntoyla yazıcam
LG G2 Yere Düştüğünde %99 Ekranı Kırılıyor.
Ben cihazı 2013/Haziran'da aldım 1 ay sonra 2 yıllık cihaz olacak bırak dokunmatiği en ufak bir sorun bile yok çünkü yere düşürmedim.
Açılmıyorsa senin sorunun ben paylaştım
Buradaki vakaları da ben yakalıyorum![]()
Bu yazına katiliyorum fakat g2 bin servis kalitesini de arastirdigimda tabi LG servisinde sorunsuz değil onlarında sorunları çok heleki televizyon ve cep telefonu alanında hakkını helal etBen sana diyorum ama inanmıyorsun bana, ben her yerde yazıyorum bende LG G2 ve G3 var sadece 2 cihaz yani kalkıp LG'ye ortak felan olmadım banane ki onu savunayım. Ancak ve ancak benim kesin emin olduğum bir konu hakkında yanlış bir bilgi görürsem bunu düzeltirim he kabullenmeyen olursa da ısrarcı davranırım . LG G2 nin sorunu dayanıksız ekran,sesi az çıkan hoparlör ve micro sd yuvasının olmaması. Ancak teknik servis ve diğer konularda haklıyım bunu sen de kabul et. Bende G3 olduğu halde kimseye G3 al demiyorum hatta G3 alma G2 veya Z2 al diyorum...