Tavsiye GM Discovery 1 Tema Yapma Programı?

Sponsorlu Bağlantılar

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery 1 Tema Yapma Programı?
Buradan program konusunda uzman olan arkadaşlara sesleniyorum. Bildiğiniz gibi General Mobile Discovery 1 telefonlarına GNZ uzantılı temalar uygulanmaktadır. Bu GNZ uzantılı temalar editlenerek farklı desen farklı özellik katılarak karşımıza çıkmaktadır. Benim isteğim konu başlığından anlaşılacağı üzere GNZ uzantılı tema düzenleme programı yapılması. Bu konuda düşünceleriniz nelerdir eyer program yapma konusunda bilgi sahibi olan varsa elini taşın altına koyması ve bu programı bizim için üretmesidir.

SHS

SHS

Üye
Bilgisayarda kolayca düzenlenebiliyor ama vakit ve emek istiyor, ayrıca Facebook vb. simgeler değişmediği için güzel olmuyor pek

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda kolayca düzenlenebiliyor ama vakit ve emek istiyor, ayrıca Facebook vb. simgeler değişmediği için güzel olmuyor pek
Bahsettiğin editleme yöntemini biliyorum fakat benim isteğim bu tema yapma işlemini bir programla kolayca yapa bilmek.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
symbianda ne kolaydı bu işler :oke:

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş
SHS

SHS

Üye
Bahsettiğin editleme yöntemini biliyorum fakat benim isteğim bu tema yapma işlemini bir programla kolayca yapa bilmek.

İnşallah dediğin gibi yapılabilir, belki tam bi değişiklik şeklinde yeni temalar yapılabilir

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş

By Emre 454545

Üye
Acaba programın adı nedir

Takipçi Satın Al

Üst Alt