Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
P990i hidden menu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
€xcellenc€
Üye
P990i hidden menu
>*<<*<* tuş kombinasyonunu kullanarak gizli menüye girebilrsiniz ve format atabilirsiniz
> karakteri sağ tuşunu temsil eder
< karakteri sol tuşunu temsil eder
* karakteri * tuşunu temsil eder
noloveonlygame
Üye
bu ses yükseltme diye verilen menü. doğru açıklama ve paylaşım için saol
hrn04
Üye
bunu peki nereye ve nasıl yazıp başlatacağız ben ana memüde direk olarak yazdım ama bişey çıkmadı:S:S
P990i ye LinkBoy programını kurarsanız Shortcuts sekmesinde üst ok menüsünde "Special" -> ServiceMenus içerisinden cihaz formatlama ve test bölümüne giriyorsunuz. Sanırım senin verdiğin tuş kombinasyonun kısa yolu oluyor bu.
bardrock
Üye
teşekkürler dostum çok işime yaradı verdigin bilgi
oguzhan kilic
Üye
benim kapak tuşlarından bi kaçı çalışmıyo, sağ tuşuda bunlardan biri.. kapak açıkken yapmanın hiç yolu yok mu?
€xcellenc€
Üye
var hocam linkboyu kurarsan orda göreceksin. services menu diye
vahsisalata
Üye
Tuş takımı olmayanlar için geliyor;
1- Masa üstündeyken telefon moduna geçin
2- yukarı , * aşağı , aşağı , * aşağı , *
geçmiş olsun
yckoc2004
Üye
eyvallah emeğine sağlık bunu biliyordum paylaşımınız bilgimi pekiştirdi
ttgg
Üye
saoalsın
tecnotor
Üye
arkadaşlar kapak yokken veya açıkken bu arama menüsünü açarak bu işlemi yapabiliriz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yandaki jog dial yani çevirmeli tuşu bir kere yukarı sonra dokunmatik ekrandan * yani yıldız tuşuna sonra jog dial tuşunu 2 kez aşağı sonra tektar yıldız tuşuna sonra tekrar sog dial tuşunu 1 kez aşağı ve son kez yine yıldıza tıklayın servis menüsü karşınızda olacak.
devilmaycry1
Üye
beyler kapak açıkken de oluyor denedim oldu .. menüden telefona girin orda dokunamtik tuşLar çıkınca Jog diaL yukarı + (*) + Jog dial aşağı + jog dial aşağı + (*) + jog diall aşağı
Bu kadar basit