xperia z2 google play'e bağlanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
xperia z2 google play'e bağlanmıyor
Merhabalar xperia z2 ile google play store'a tıkladığımda bağlantı yok tekrar dene hatası alıyorum telefonu alalı 2 gün oluyor play store sürümüne baktım 4.8.20 yazıyor google play store'a nasıl girebilirim

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Arkadasim telefonun rootluysa host dosyasini silmen gerek.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Google play hizmetlerini güncelle gibi bir bildirim aldın mı? Ondan süpheleniyorum ama arkadas daha detaylı yardımcı olur.

@0MG90

vegatablo

vegatablo

Üye
Ayarlar uygulamalar google play hizmetleri veriyi sıfırla yap düzelir

0MG90

0MG90

Üye
Google Play Hizmetlerini durdurun verilerini sıfırlayın, telefonu sıfırlayın o da olmazsa yeniden yazılım atmayı deneyin
İnternette herhangi bir sorun yoksa tabi. Wifi ve hücresel veri sorunsuz çalışıyor mu?

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
İnternette bir sorun yok google play'i nasıl güncelleyebilirim verileri sıfırlayarak denemiştim zaten malesef işe yaramadı bir de telefonun rootlu olması ne demek teşekkürler

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
İnternette bir sorun yok google play'i nasıl güncelleyebilirim verileri sıfırlayarak denemiştim zaten malesef işe yaramadı bir de telefonun rootlu olması ne demek teşekkürler

Play store

Play hizmetler

Apk dosyalarını indirip yükle düzelebilir.

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
Yüklemeye çalıştım ama güvenlik amacıyla telefonunuz bilinmeyen kaynaktan gelen uygulamaların yüklemesini engelleyecek şekilde ayarlandı diyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bilinmeyen kaynaklara izin vermelisin.

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır son sürüme güncelledim ama yine aynı bağlantı yok

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz sıfır zaten yeniden başlatıp denedim ama malesef

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Valla bilemedim.
Cihazı sıfırlama yolunu seçebilirsin.

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
Ya ayarlarda uygulamalarda uygulama tercihlerini sıfırla desem düzelir mi başka bir sorun oluşmasın sonra?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ya ayarlarda uygulamalarda uygulama tercihlerini sıfırla desem düzelir mi başka bir sorun oluşmasın sonra?
Birşey olmaz yapabilirsin. işe yarayacağını sanmiyorum ama denemekten zarar gelmez

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
Yapıp resetledim işe yaramadı androidi mi güncellemeliyim acaba android 5.0 lollipop diyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Yapıp resetledim işe yaramadı androidi mi güncellemeliyim acaba android 5.0 lollipop diyor
Güncelleme varsa güncelleyebilirsin.
Recovery menüden Wipe işlemlerini yaparsan işe yarayabilir ama cihazın sıfırlanır.

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu güncelleme sony'de çok da iyi olmuyormuş diye duydum ama ondan tereddütteyim acaba modemden başka bir ayar mı yapmak lazım cihaz sıfırlanır derken neler gider daha 2 gün oldu alalı pek bişey yok telefonun kendiliğinden gelen uygulamalar gider mi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ya bu güncelleme sony'de çok da iyi olmuyormuş diye duydum ama ondan tereddütteyim acaba modemden başka bir ayar mı yapmak lazım cihaz sıfırlanır derken neler gider daha 2 gün oldu alalı pek bişey yok telefonun kendiliğinden gelen uygulamalar gider mi
Sadece yüklediğin uygulamalar mesajlar ve telefona kayıtlı numaraların silinir.

0MG90

0MG90

Üye
Flashtool ile yeniden yazılım atın işte uğraşmayın

Takipçi Satın Al

Üst Alt