Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Gaza geldim yükleyeceğim. Sanırım 930 ve 1520 de az sorun var. Bekle insider geliyorum :box

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 925 kullanıp güncellemeden sonra;
* yeni mağaza
* yeni müzik uygulaması
* yeni video uygulaması
* spartan tarayıcı
* office
* E-posta
uygulamaları olmayan varmı başka? bu uyguylamaların hiçbiri bende yok şu an ve yüklemenin de bir yolu yok :blink:

Benim Lumia 920.
Bunların hepsi var.
Bir tek People Hub yok.

yunusiyunus

Üye
Başka arayışlara girme..
Geçenlerde birisi elindeki 1320 yi çıkarıp, android e geçeceğini söyledi..
Ona dedim ki "Porshe" verip, 124'e binersin..."
Şimdi Porshe'ye binmeye devam ediyor ve memnun..
haklısın da bu da beni deli ediyor ben telefonla çok uğraşırım zırt pırt uygulamalardan atmasına sıkıldım yoksa güzel sistem de 3 yılda bari bunun önüne geçseydiler

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Benim Lumia 920.
Bunların hepsi var.
Bir tek People Hub yok.
pepople hub var ama çalışmıyor bende, benim anlamadığım bu saydığım uygulamalar niye hiç yüklenmedi, her cihaza ayrı güncelleme de verilse bu kadar büyük bir eksikliği nasıl farketmezler, değişen ve fark yaratan uygulamaların hiçbiri gelmedi bana, 3. yapıdan tek farkı biraz daha stabil olması

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GDR2'ye geçiyorum. Olmazsa bir Windows 10'u da turlarım :ehe

• Beğen
Tepkiler: ON9, csH ve Murat Alper
braayn

braayn

Üye
Beyler bir arkdaş windows tuşuna uzun bastığında ekranda mouse imleci çıkmış ama denermisiniz size ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Beyler bir arkdaş windows tuşuna uzun bastığında ekranda mouse imleci çıkmış ama denermisiniz size ?

herkezde var bu zaten fare işareti yeni gelen güncellemede bütün telefonlarda var :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Normalde almadığım karma değeri hatasını aldım lsrt de(ıp hazırlığı) soruna dair bir çözüm buldum arkadaşlar. işe yararsa yazacağım buraya. Bilgisayarım Windows 8.1.

bulduğum çözüm de şu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normalde almadığım karma değeri hatasını aldım lsrt de(ıp hazırlığı) soruna dair bir çözüm buldum arkadaşlar. işe yararsa yazacağım buraya. Bilgisayarım Windows 8.1.

bulduğum çözüm de şu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone Recovery Tool kullanın

hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar menüyok başlat ekranı ekranı gelmiyor ne yapmam gerek

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Güncellemeleri bir denetleyeyim dedim ve eskisi gibi güncellemeyi denetlerken beklemiyor artık çubuklar ile denetliyor güncellemeyi

arkadaşlar menüyok başlat ekranı ekranı gelmiyor ne yapmam gerek
bunlar alıntıdır şunları yaparsan çözülür
1- Başlat Ekranına dönerken siyah ekranda kalma: Bunun çözümü oldukça basit. Bu sorunlar karşılayanlar, ekranı kilitleyip tekrar açmak için kilit tuşuna bir kere basın. Kilit ekranında üstten çekerek eylem merkezini açın ve "ayarlar" kısa yoluna dokunun. Ayarlar sayfası açıldıktan sonra Home tuşu ile ya da geri tuşuna basılı tutarak ayarları kapatıp Başlat ekranına sorunsuz geçebilirsiniz.
2- Mağaza Beta uygulama yükleyememe: Mağaza Beta bazı cihazlarda sorunlu. Bu sorunu aşmak için Ayarlar>Tarih ve Dil> Bölge (Abd) Dil (İngilizce) yapıp Mağaza Beta uygulamasından sorunsuz yararlanabilir.
3- Başlat ekranı Arka Plan Sorunu: Telefonu yeniden başlattığınızda ya da ayarları değiştirdiğiniz zaman Başlat Ekranı arka planı ekranın tamamı yerine bşr kısmını kaplar. Bu sorunu düzeltmek için tekrar Ayarlar> kişiselleştirme> Arkaplanı tekrar ayarlayın ve çıkın.
Not: Arkaplanı seçtikten sonra şeffaflık ayarını değiştirmeyin. Sorun tekrarlar.

• Beğen
Tepkiler: ERsin YAvuz ve Sensation
hasansen_83

hasansen_83

Üye
Güncellemeleri bir denetleyeyim dedim ve eskisi gibi güncellemeyi denetlerken beklemiyor artık çubuklar ile denetliyor güncellemeyi

bunlar alıntıdır şunları yaparsan çözülür
1- Başlat Ekranına dönerken siyah ekranda kalma: Bunun çözümü oldukça basit. Bu sorunlar karşılayanlar, ekranı kilitleyip tekrar açmak için kilit tuşuna bir kere basın. Kilit ekranında üstten çekerek eylem merkezini açın ve "ayarlar" kısa yoluna dokunun. Ayarlar sayfası açıldıktan sonra Home tuşu ile ya da geri tuşuna basılı tutarak ayarları kapatıp Başlat ekranına sorunsuz geçebilirsiniz.
2- Mağaza Beta uygulama yükleyememe: Mağaza Beta bazı cihazlarda sorunlu. Bu sorunu aşmak için Ayarlar>Tarih ve Dil> Bölge (Abd) Dil (İngilizce) yapıp Mağaza Beta uygulamasından sorunsuz yararlanabilir.
3- Başlat ekranı Arka Plan Sorunu: Telefonu yeniden başlattığınızda ya da ayarları değiştirdiğiniz zaman Başlat Ekranı arka planı ekranın tamamı yerine bşr kısmını kaplar. Bu sorunu düzeltmek için tekrar Ayarlar> kişiselleştirme> Arkaplanı tekrar ayarlayın ve çıkın.
Not: Arkaplanı seçtikten sonra şeffaflık ayarını değiştirmeyin. Sorun tekrarlar.
arkadaşım dediğini yaptım siyah ekran var başka bir şey yok

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Windows Phone Recovery Tool kullanın
olmuyor ikisi de aynı hatayı veriyor

NSU kurmaya karar verdim. Geri dönüşte iş yarar diye düşünmekteyim.

Ayrıca az önceki mesajdaki yöntem işe yaramadı

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşım dediğini yaptım siyah ekran var başka bir şey yok
bak şimdi arkadaşım öncelikle ilk olarak şöle yap telefonunu kilitle yani kilit ekranında duracak telefon sora eylem merkezi çubuğunu aşağı indir oradan ayarlara gir ve 1-2sn bekle geri tuşuna bas ana menüye yani ana ekrana dönüyor :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bak şimdi arkadaşım öncelikle ilk olarak şöle yap telefonunu kilitle yani kilit ekranında duracak telefon sora eylem merkezi çubuğunu aşağı indir oradan ayarlara gir ve 1-2sn bekle geri tuşuna bas ana menüye yani ana ekrana dönüyor :)
ekranda yükleniyör diyor öyle kaliyor işte siyah ekran

hasansen_83

hasansen_83

Üye
telefonu kırasım var şu an boyle saçmalık olmaz arkadaş güncelleme geliyor telefon acılmıyor

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Sıfırla bende de aynı sorun oldu sıfırla çözülür

Üst Alt