Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zaakaan

zaakaan

Üye
Bölgeyi Amerika yapınca düzeldi yeni Mağaza. Ayrıca paylaşıldı mı bilmiyorum ama yeni mağazanın tam sürümü yayınlandığında bir uygulama yüklenirken diğerini bekletmeyecek sanırım.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Sensation

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İyi ki sizlerin telefonuna 4 ncü yapı kurulmuş ta şu ya da bu sorunu dile getirebiliyorsunuz?

Bendeki Çarkların dönmesi bittikten sonra kapandı ve şu anda açılmıyor.. Pil durumu da iyi.
Daha doğrusu açılır gibi yapıyor, nokia yazısı ekrana geliyor, kayboluyor, geliyor kayboluyor...
Şu anda da Güç + Ses Kısma ile tamamen kapatmayı başardım..

Biraz dinlensin tekrar açacağım bakalım bu NOKIA yazısından sonraki aşamaya geçebilecek mi?

rcxy

Üye
Bölgeyi ve dili değiştirince önceden store beta da sürekli working yazıp uygulamaları indirmezken, şu an indiriyor arkadaşlar. Böyle bir deneyin.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
İyi ki sizlerin telefonuna 4 ncü yapı kurulmuş ta şu ya da bu sorunu dile getirebiliyorsunuz?

Bendeki Çarkların dönmesi bittikten sonra kapandı ve şu anda açılmıyor.. Pil durumu da iyi.
Daha doğrusu açılır gibi yapıyor, nokia yazısı ekrana geliyor, kayboluyor, geliyor kayboluyor...

Biraz dinlensin tekrar açacağım bakalım bu NOKIA yazısından sonraki aşamaya geçebilecek mi?
sarja takıp bırakın biraz bir kere bendede benzer olmuştu. şarja takıp bırakıp gitmiştim geldiğimde açıktı.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
sarja takıp bırakın biraz bir kere bendede benzer olmuştu. şarja takıp bırakıp gitmiştim geldiğimde açıktı.

Zaten şarj kablosu takılı idi..
Ben de fişini çektim ki, telefonu kapatabileyim..

Şimdi açacağım, eğer yine aynı şey olursa bu sefer şöylediğinizi yapacağım.

enessrsy

enessrsy

Üye
Yeni yapıda arama gelen var mı bende geldiğinde ve ben arama yaptığımda ekran kararıp telefon kapanıyor. Ayrıca telefon arama geldiğinde çalmıyor ve sms&whatsapp bildirimlerinde de ses yok.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Tamam Neredeyse bitti... yazısının bulunduğu transfer işlemi ekranına geldi şu an ve çalışıyor..
Tabiki Not For Resale uyarısı da çıktı. Bu sizlerde de çıkıyor mu?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni yapıda arama gelen var mı bende geldiğinde ve ben arama yaptığımda ekran kararıp telefon kapanıyor. Ayrıca telefon arama geldiğinde çalmıyor ve sms&whatsapp bildirimlerinde de ses yok.
Dediğiniz sıkıntı yok. Çok rahat çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
4MaGuS

4MaGuS

Üye

aynı şey banada dünden beri oluyor sırf o yüzden 3. ye sıfırlama yapıyorum şuan nokia yazısı geliyor daha sonra siyah ekran gelip hiç bir şey olmuyor değil mi sorunun nedeni ne bilmiyorum ama beklemeyi dene bir bir şey değişcek mi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Klasörleme olayında klasöre tıklayınca ekran kararıyor anasayfayı kapatıp yeniden açıyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
offf şu anda ben de L 920 kuruyorum.
ve sizin bu arıza mesajınız üzerime kabus olarak çöktü ..

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefonu birkaç saat köşede kendi bıraktım telefondaki sorunlar düzelmiş

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
aynı şey banada dünden beri oluyor sırf o yüzden 3. ye sıfırlama yapıyorum şuan nokia yazısı geliyor daha sonra siyah ekran gelip hiç bir şey olmuyor değil mi sorunun nedeni ne bilmiyorum ama beklemeyi dene bir bir şey değişcek mi
Şimdilik NOKIA yazısının bulunudğu ekran da sabitlenme ve geri gidip gelme kabusunu atlattım,
bakalım bundan sonra o hata nüksedecek mi? yoksa kurulum bittikten sonra atlatacak mıyım?

Bu arada telefondaki yazı fontları "Neredeyse Bitti.." yazısı olan ekranda okunamayacak kadar küçük gözüküyor, İnşallah büyüteç ekranında sorun halledilebilir.

rcxy

Üye
Kişilerin içerisindeki grupları ana ekrana pinleme olmuyor, yeni bir grup da oluşmuyor atıyor uygulamadan. Yeni kişi kaydedeceğimde ya da herhangi bir kişi de düzenleme yapacağım da her defasında "isim çok uzun" uyarısı verdi kaydetmedi bir türlü. Geri tuşuna her tıklandığında sol üstte mouse cursor u çıkması hoş bir detay olmuş. Pc den esintiler sunuyor gibi.

csH

csH

Üye
Abi sen 930 a yükledin sanırım güncellemeyi ben hem 520 hem 930a yükledim ikisi farklı. 2 sorum olacak sana
1-) Ayarlarda Ek Özelliker kısmı gözüküyor mu 930da
2-)Mesajları kısa yoldan göndermek için (bildirimden veya bildirim merkezinden) gönder tuşu çalışıyor mu
@papakudioflu

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Kişilerin içerisindeki grupları ana ekrana pinleme olmuyor, yeni bir grup da oluşmuyor atıyor uygulamadan. Yeni kişi kaydedeceğimde ya da herhangi bir kişi de düzenleme yapacağım da her defasında "isim çok uzun" uyarısı verdi kaydetmedi bir türlü. Geri tuşuna her tıklandığında sol üstte mouse cursor u çıkması hoş bir detay olmuş. Pc den esintiler sunuyor gibi.
kişilerdeki dedikleriniz aynı durum bendede var, busürümde yapılamayacaklar sanırım. ama ursor 1520 ye has galiba bende yok tom amcanın 1520 sindede vardı ayı durum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
6tag çalışıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vay arkadaş şaka gibi. 12 saatte o kadar kurcalamak rağmen şarj %50'den %45'e ancak düştü. Maşallah diyelim de bozulmasın.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, symbianbelle ve bozkirdangelen

Üst Alt