Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
adam yayını kesti :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Stabilite durumu nasıl? Tom amcada sadece uygulama geçişlerinde ıkıntı gördüm. 512 mb arkadalar sizde durumlar nasıl

4MaGuS

4MaGuS

Üye
benim tel kafayı yedi güncellemeden sonra ana menü gelmiyordu sıfırladım şimdide bir kaç uygulama gerekiyor diyor ve indirmeye çalışıyor bir türlü bitmedi soft reset yaptıysamda olmadı ne yapacam şimdi tuşlu sıfırlama kombinasyonu varmıydı bizde varsa nasıldı hard reset

meg1ddo

meg1ddo

Üye
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
tomda 10 numara görünüyor

yükleyeceğim hafta sonu. Yaşasın 1520 :)

trepcan

trepcan

Üye
Yenilikler:

Yeni Mağaza (Beta) uygulaması:
Daha önce Windows 10’un PC teknik ön izlemesi için yayınlanan ve gelen son güncelleme ile daha kullanılabilir hale getirilen mağaza uygulaması bugün gelen güncelleme ile birlikte telefonlara taşındı. PC sürümü ile aynı tasarımda olan mağaza beta uygulaması; diğer mağazanın tüm uygulamalarını barındırdığı gibi, online kitaplar; filmler ve diğer dokümanları da içerisinde bulunduruyor. Yeni mağaza uygulamasında Paypal gibi uluslararası alışveriş kartlarını kullanabilirsiniz. Mobil ödeme ise henüz bu sürümde aktif değil.

Universal Office uygulamaları: Yine PC’de denenen ve Nisan ayında geleceği duyurulan ancak geciken Office uygulamaları artık Windows 10 telefonlardan da indirilebilir durumda.

Xbox uygulaması : PC için yayınlanan Xbox uygulaması 10080-90 ile telefonlara taşındı.

Müzik önizleme uygulaması: Xbox müziğin yeni versiyonu telefonlar için yayınlandı. Henüz geliştirilmekte olan uygulama için geri dönüşlerde bulunarak gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Kaydırma hareketleri ile de çalışan uygulama SD kart ve telefon hafızası dışında OneDrive hesabınızı da destekliyor. Başlangıç ekranında ne dinlediğinizi görebileceğiniz, radyoları listeleyebileceğiniz güncelleme ise yolda.

Video önizleme uygualması: MKV destekleyen yerleşik video uygulaması 10080-90’ın yenilikleri arasında. Ülkemizde desteklemese de TV programları ve filmlere de erişebileceğimiz uygulama PC’nin ardından telefonlar için de yayınlandı.

Yeni kamera uygulaması: Geri dönüşler neticesinde yeni kamera uygulaması Windows 10 telefonlar için yayınlandı. Lumia Camera uygulamasından daha geniş özelliklere sahip yeni kamera uygulamasında bazı özelliklerin üst seviye Lumia cihazlarda (Lumia 1520, 1020, 930, 830, 640 ve 640XL) çalışmaya bileceği paylaşıldı. Sihirli dokunuş (üstteki sopa) işaretine dokunarak HDR modunu aktif edebilirsiniz. Video stabilizasyonu teknolojisi ile daha net videolar elde edebilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben henüz geri tuşunda bir aciplik görmedim.

ayrıca metin seçme olayı güzel olmuş mail uygulaması da başarılı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, symbianbelle, Sensation ve 1 kişi daha
Aybars1979

Aybars1979

Üye
tom da takır takır çalışıyor zerre takılma yok.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
yapı 3 e göre nasıl kasma var mı yine. ben yeni yüklemeye başladım. yapı 3 çok bunalttı ama 8.1 e dönmedim :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
spartan ne durumda acaba, hem kendisinde isminde bir değişiklik varmı?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar unutmayın tomun telefonu 1520

edtaah

Üye
hiç bişey yok yine bence final sürümü belki biraz daha iyi olabilir ki sanmam windows 10 preview sürümü için ne umdukki karşımıza çıkanlara bak neyse zaten tel. eskidi doğru seçim yapmak lazım bundan sonrası için

ulabuneya

Üye
Şimdi yükledim ama bir sorun oldu , sistem windows 10 , yeni karolar , yeni bildirim ekranı vss geldi ama ayarlar menüsü tamamen wp8.1 gdr1 olarak kaldı. Ayrıca yeni müzik uygulaması yeni markette gelmedi. Wp8.1 ile wp10 melez gibi birşey yüklendi. Şimdi sıfırlıyorum bakalım düzelecekmi ...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaslar alarm kurup dener misiniz acba? 3. yapıda kurulu değilken bile çalıyordu

dakamon

dakamon

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben henüz geri tuşunda bir aciplik görmedim.

ayrıca metin seçme olayı güzel olmuş mail uygulaması da başarılı

Mağaza uygulamasında uygulamarın indirildiği kısmı hordum pause ve play tuşları gelmiş güzel olmuş. Olması gerekenler geliyor w10 ile :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tom un mağazada gösterdiği 'microsoft photos' uygulaması nedir? yerleşik uygulama dışında bir foto uygulaması mı ki?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
vazgeçtiim yine yüklemekten :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
part 3 varmı?

symbianbelle

symbianbelle

Üye
sabırla yapı 2 ve 3 kullandım bunu da yüklerim aga :thumbup: