emz
Üye
ayarlarda temalarda saydamlık falan değişen farklı bir şey yokmu
Onlar ince detaylar

ayarlarda temalarda saydamlık falan değişen farklı bir şey yokmu

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indiriken takılı kaldı % 6 hala..35 dakika olduİndirirken mi yoksa yüklemeye hazırlanırken mi? Geri tuşuna basılı tutup ayarları kapatın.
Yükleyen yokmu dahaCandy crush yüklü geliyormuş
benimde yükleme hazırlığında kaldı bence baştan başlat (teli kapa aç), ben öyle yaptım şuan tekrar hazırlık yapıyorindiriken takılı kaldı % 6 hala..35 dakika oldu
Tom amca yazmışCidden mi?
Hayır kararlı sürümde öyle olacakTom amca yazmış
Diğer oyunları da gelecek yapımcının.evet kapadım açtım 2 kere hareket başladı % 38 oldu..şimdide orda takılı kaldı mola vererek iniyor boyut yüksek o yüzdenbenimde yükleme hazırlığında kaldı bence baştan başlat (teli kapa aç), ben öyle yaptım şuan tekrar hazırlık yapıyor

hayırlı haberlerini bekliyoruz abiBeklediğinize değecek (adım 16/23)![]()

Beklediğinize değecek (adım 16/23)![]()
) O kadar çok kurasım var ki ama hiçbir şey kaybetmek istemiyorum. Sadece iyi olsun , şarjı öldürmesin yeter benim için. Kasmasın ve şarj. Gerisi boş. Uygulamalar çalışırsa tabi 
Abi Allah aşkına sendeyiz ya. Kasmadığını söyle lütfen ( tabi gerçekse, sırf istediğimiz için değil) O kadar çok kurasım var ki ama hiçbir şey kaybetmek istemiyorum. Sadece iyi olsun , şarjı öldürmesin yeter benim için. Kasmasın ve şarj. Gerisi boş. Uygulamalar çalışırsa tabi
![]()