Lumia kendi kendine kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

wpwpwp

Üye
    Konu Sahibi
Lumia kendi kendine kapatma
Merhaba arkadaşlar lumia 820 kullanıyorum ve şöyle bir sorunum var... Youtube dan video izlerken veya bir oyun oynarken kendi kendine ana menüye dönüyor ve işlemi sonlandırıyor buna bir çözümünüz var mı ? (hafıza kartım 8gb ve toplamda 3gb boş yerim var)

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
Benim l520mde ayni. durduk yere uygulamalardan atiyo. Cozum yok heralde

wpwpwp

Üye
    Konu Sahibi
Az kaldı şu telefonu çarpmama.. Biraz daha dayanabilirsem ve para durumumu ayarlayabilirsem android alacağım.. Asus zenfone2 geliyor zenfone6 da gayet güzel size de öneririm araştırın

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Merhaba arkadaşlar lumia 820 kullanıyorum ve şöyle bir sorunum var... Youtube dan video izlerken veya bir oyun oynarken kendi kendine ana menüye dönüyor ve işlemi sonlandırıyor buna bir çözümünüz var mı ? (hafıza kartım 8gb ve toplamda 3gb boş yerim var)

Arada bir telefonu rahatlatmak için GÜÇ + SES KISMA tuşuna aynı anda bas ve bir titreme gelip telefon kapanana kadar bekle.
Bilgisayarın Güç tuşu ile kapatılıp açılması gibi yani..

Diğer yandan da, Dahili Bellekteki boş yer miktarı ile Micro Disk gibi harici bellekteki boş yer miktarını kontrol et.
Şayet yüzde 80 lerden fazla doluluk gösteriyorlarsa mutlaka boşaltınız.

Bir de kullandığınız web tarayıcısından kaynaklı problem olabilir. Farklı ve uygulamayı kullananlardan olumlu görüşler alan web tarayıcıları denemelisiniz.

Uygulamalarınızı Micro Disk'e(harici bellek) yüklüyorsanız bununda etkisi olabilir.
Fotoğraf ve videoları yüklemeli, uygulamaları ise dahili yani telefonun kendi belleğine yüklemekte fayda var.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bir zamanlar Lumia 920 kullanıyordum aynı halt onda da vardı. Şimdi iPhone'a geçtim hiçbir hata yok ama yine de WP'yi özlüyorum. Ayrı bir kullanış zevki vardı. Uygulama eksiği çekmiyordum ama bariz hatalar vardı. Şu Windows 10 Mobile'lı amiraller tanıtılsın o zaman tekrar gözden geçireceğim.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

wpwpwp

Üye
    Konu Sahibi
Arada bir telefonu rahatlatmak için GÜÇ + SES KISMA tuşuna aynı anda bas ve bir titreme gelip telefon kapanana kadar bekle.
Bilgisayarın Güç tuşu ile kapatılıp açılması gibi yani..

Diğer yandan da, Dahili Bellekteki boş yer miktarı ile Micro Disk gibi harici bellekteki boş yer miktarını kontrol et.
Şayet yüzde 80 lerden fazla doluluk gösteriyorlarsa mutlaka boşaltınız.

Bir de kullandığınız web tarayıcısından kaynaklı problem olabilir. Farklı ve uygulamayı kullananlardan olumlu görüşler alan web tarayıcıları denemelisiniz.

Uygulamalarınızı Micro Disk'e(harici bellek) yüklüyorsanız bununda etkisi olabilir.
Fotoğraf ve videoları yüklemeli, uygulamaları ise dahili yani telefonun kendi belleğine yüklemekte fayda var.

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim de şu farklı tarayıcı kullanma olayını anlamadım yani sağ tarafa dokunuyorum google açılıyor işte sitelere girince göz kırıyor gibi site gidip geliyor ve 2 şeyden birisi oluyor.. 1.siteden bir şeyler seçemiyorum veya sağa sola gidemiyorum karışıyor 2.ekran donuyor güç tuşuna basıp ekranı kapayıp yeniden açtığımda karıncalı ekran veriyor..

demir001

Üye
Hafıza kartın dolmuş, arka planda çalışan uygulamalarım işine yaramayanlarını kapat cihaz çok ısındığında ana kartı korumak için kendini kapatıyor

wpwpwp

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartın dolmuş, arka planda çalışan uygulamalarım işine yaramayanlarını kapat cihaz çok ısındığında ana kartı korumak için kendini kapatıyor

Hocam hafızam çok dolu değil açıkçası 2+2 gb boş yer var birde arka planda çalışan uyguma yok ki zaten mesela oyun oynuyorsun kapatmadan Facebooka giriyorsun onu da kapatmadan bir mesaj yazıyorsun oyuna dönmek istediğinde kendi o anda kapatıyor :D

Üst Alt