Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
dostum Microsoft da becerir ufak tefek şeyler için güncelleme yayınlamayı...

Arada bir ufak tefek güncelleme versin o zaman.hem bizlere uğraşacak oyuncak çıkar hemde her ay güncelleme veriyor diye reklamı olur.Reklam önemli şey..

Hocam şimdi Adamlar yoğunlukla Mobil yazılıma odaklanmış geliştiriyor. Tabi zırt pırt güncelleme verir. Microsoft sadece mobile değil tüm platformlara aynı anda yüklendi. Gördüksüz misali :D yetmedi birde 3d süper bir teknoloji geliştiriyorlar. Adamların bütün yazılımcı ve mühendisleri sadece mobile kafa yorsa sence ne olurdu?

Hepsi mobile kafa yorsun demiyorum bende zaten :) birazcık daha önem verseler daha iyi olabilirdi.Eğer Apple ve Samsung gibi iki devi yakalamak veya geçmek gibi bir vizyonu varsa çok daha fazzla önem gerekiyor.Eğer öyle bi niyetleri yoksa baştan söyleselerdi de bizde telefon seçimimizi ona göre yapardık..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arada bir ufak tefek güncelleme versin o zaman.hem bizlere uğraşacak oyuncak çıkar hemde her ay güncelleme veriyor diye reklamı olur.Reklam önemli şey..

Hepsi mobile kafa yorsun demiyorum bende zaten :) birazcık daha önem verseler daha iyi olabilirdi.Eğer Apple ve Samsung gibi iki devi yakalamak veya geçmek gibi bir vizyonu varsa çok daha fazzla önem gerekiyor.Eğer öyle bi niyetleri yoksa baştan söyleselerdi de bizde telefon seçimimizi ona göre yapardık..
Belki de bu bizim düşüncelerimizin hiç birisi doğru değil,
Galiba ya bizler onları gerektiği gibi takip etmiyoruz,
Ya da onlar gerektiği gibi bilgilendirme yapmıyorlar...

Belki de bizler çok aceleciyiz.
Windows Mobile TP 10 da acele edildi de ne oldu..
Yüklediğimiz cihazların çoğunda 8.1 e geri dönmek zorunda kaldık : ) )
Bilmiyorum dayanabilenler ve geri dönmeyenler hala var mı?

Son düzenleme:
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Arada ufak tefek güncelleme verdiğindede boş çıktı ne yapıyor bunlar diyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone Recovery Tool 2.0.3 güncellemesi ile HTC telefonları da desteklemeye başladı.
Yeni yapıya HTC'nin de katılacağının göstergesi olabilir.

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Veeeeee bomba patladı

Windows 10 Mobile
Windows 10 Mobile Enterprise

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, ogzhnoTr ve Sensation
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok çok önemli birşeyler yazdığını anladım o kadar:)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kısa özeti Windows 10 Mobile güncellemesi ücretsiz olarak dağıtılacak. Windows 10 Mobile Enterprise ise ücretli olacak.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Kısa özeti Windows 10 Mobile güncellemesi ücretsiz olarak dağıtılacak. Windows 10 Mobile Enterprise ise ücretli olacak.

Her cihaz enterpriseyi destekleyecek mi farklar ne olacak ve ne kadar olacak belirtilmişmi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Haydaaa böyle dava mı olurmuş?Bir telefon sisteminde ücretli-ücretsiz ayrımı mı olurmuş?Saçmalık yemin ediyorum saçmalık.Bari ücretsiz versiyonu ile ücretli versiyonunda pek fark olmasa bari.Hiç sevmedim bu haberi

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve ulabuneya
braayn

braayn

Üye
böyle bir durum olduğu anda bu sistemi yakarım giderim yeminle tabi bize ücretli olacağını sanmıyorum muhtemelen modele göre Windows 10 Mobile ,Windows 10 Mobile Enterprise şeklinde ayrılır donanımı yüksek olan cihazlar enterprisei alır diğerleri düz olanı alır :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, bozkirdangelen, Murat Alper ve 1 kişi daha
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Parası neyse veririz:)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01 ve sfgnrl
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Oha paralı mobil sistem mi olur

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve saynesim
KenanK

KenanK

Üye
enterpire mobile iş yerlerindeki el terminalleri ve Windows 10 enterprise ile çalışması için yapılacaktır büyük olasılık ile ve toplu lisans muhabbetleri falan olur. sistemde bir farklılık olacağını zannetmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
İki ihtimal var birinci ihtimal, herhangi bir akıllı telefona sahip olan herkes win10 mobile sürümünü indirip telefonuna kurabilecek ama tam özellikli olmayacak ama parasını verip tam özellikleriyle enterprise yi alacak ve WP8.1 li cihazlar ise direk enterprise ye güncellenecek.

Diğer bir ihtimal ise win10 mobile normal kullanıcılar için olacak enterprise ise iş için şirket telefonlarında olabilecek bir sürüm olacak.

Bay H

Bay H

Üye
Haydaaa böyle dava mı olurmuş?Bir telefon sisteminde ücretli-ücretsiz ayrımı mı olurmuş?Saçmalık yemin ediyorum saçmalık.Bari ücretsiz versiyonu ile ücretli versiyonunda pek fark olmasa bari.Hiç sevmedim bu haberi
Windows 10 Mobile biz normal kullanıcıları baz alan, Enterprise sürümü ise tahmin edebileceğiniz gibi şirketler için geliştiriliyor ve bundan dolayı lisans ücretine tabi oluyor.

Kısacası bizi etkileyen bir durum yok aslında.

• Beğen
Tepkiler: byibo
braayn

braayn

Üye
Windows 10 Mobile biz normal kullanıcıları baz alan, Enterprise sürümü ise tahmin edebileceğiniz gibi şirketler için geliştiriliyor ve bundan dolayı lisans ücretine tabi oluyor.

Kısacası bizi etkileyen bir durum yok aslında.
şu office 365 i enterprise sürüme verirlerse ozaman burda yayagarayı gör sen :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Esendağlı

Esendağlı

Üye
O zaman bombalık bir durum sözkonusu değil,boş yere heyecan yaptırdınız belliki:)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt