Neo-1
Üye
hocam inşallah başarırsın,çünkü nerdeyse sıfır kadar temiz bir s2 daha buldum zulaya attım.Bu ıskartaya çıkınca onu kullanıcam,bu cihazı çok seviyorum çünkü..Calısıyorum ama sonuc alamadım suana kadar
hocam inşallah başarırsın,çünkü nerdeyse sıfır kadar temiz bir s2 daha buldum zulaya attım.Bu ıskartaya çıkınca onu kullanıcam,bu cihazı çok seviyorum çünkü..Calısıyorum ama sonuc alamadım suana kadar
En son paylaştığım uygulama olan Kernel Toolkit'i kur. Ayarlardan power modunu seç ve şarj gayet uzun gidiyorÇok güzel bir rom genelde sorunsuz sıtabil tek sıkıntı biraz fazla şarj götürüyo.
lollipop değilde miui 6 portlamaya çalışıyorum. sonuç alırsam güncellenecekS.a Hakan hocam bu rom üzerinde çalışmaların devam ediyo mu lolipopa cevrilseydi on Numara bise olurdu
Eyvallah hocam xda sitesinde blackra1n dorimanx kernel var hiui yükledikten sonra dorimanx i flasliyorum sarj ömrü baya iyi oluyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Takip ettiğim site
Daha üst bir telefon almanı tercih ederdim ama miui stabillik bakımından iyi olduğu için işini görecektir. Hayırlısı olsunS. A hocam ben yeni bir telefon aldim redmi note 4g 650 tl fiyati iyimi birde bunun hakkında bilgi verirmisin
Geliştirici sürümü her cuma günü çıkıyor. stabil sürüm ayda bir. miui.com üzerinden bakabilirsinTeşekkür ederim 10 gündür kullanıyorum telefon da sıkıntı yok bayagi hoşuma gitti kamera si falan bunların güncelleme hakkında bilgiler in varmi yardimci olurmusun
Full wipe tüm telefonda yapıyorsun. O cihazda telefonum olmadığı için bir bilgim yok miui.com üzerinden telefonun kendi sayfasında anlatılmıştır ordan bakmalısınBu telefona rom nasıl yukleniyo s2 kullanirken kolay geliyodu rom yuklemek redmi note 4g de ful wipe yapiyomuyuz güncelleme hakkında hic bilgim yok
Meizu'yu hiç denemedim bir bilgim yok o konuda. Gerekli yerlere konu açarak satışını sağlayabilirsin... Elden satmak senin için daha karlı olacakdırHakan Hocam redmi note 4g yi satmak istiyorum telefonun hic bi sıkıntısı yok ciziksiz 1 aylık yardimci olurmusun kafama meizu takildi sence nasıl