Ricam...

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ricam...
Birkaç forum da görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. Neden burada da olmasın ki ?

Ricam, açılan her konu denetlenip, imla kurallarına uymayan yazılar varsa konu sahibi uyarılsa güzel olmaz mı acaba ? Şimdilik bu sadece " konu açanları " kapsasın, daha sonra ise yazılan her yorum, atılan her mesajı kapsasın.

Böylelikle forum biraz daha ağır başlı olur. Seviyesi daha fazla artar. Daha dikkatli, daha fazla bilinçli takipçileriniz olur.

Bazen öyle mesajlar oluyor ki, acaba kullanılan dil Türkçe mi diye tereddütte kalıyor insan...

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Düşünce güzel ama uygulamada bazı zorluklar var. Nisan ayında toplam 32.389 mesaj yazılmış günde 1079 mesaj yapar. Her mesaj için 3 dakika zaman ayrıldığını düşünsek günde 54 saat yapar. 5 kişi her gün gözünü kırpmadan 10 saat mesai harcasa 3. gün bizi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine şikayet ederler :D

Geçen yıl Haziran'da 80 bin mesaj var mesela..

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Reşwan
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
:D

0MG90

0MG90

Üye
Gerekli yerlerde konu denetlenmeden açılmıyor zaten. Hepsi denetlense çok uzun sürer.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Düşünce güzel ama uygulamada bazı zorluklar var. Nisan ayında toplam 32.389 mesaj yazılmış günde 1079 mesaj yapar. Her mesaj için 3 dakika zaman ayrıldığını düşünsek günde 54 saat yapar. 5 kişi her gün gözünü kırpmadan 10 saat mesai harcasa 3. gün bizi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine şikayet ederler :D

Geçen yıl Haziran'da 80 bin mesaj var mesela..
Peki bunu otomatiğe bağlama gibi bir durum olamaz mı ? veya denetlemeye bazı bölümlerden başlanılsa ? örneğin ikinci el veya cep telefonları genel bölümün den..
Gerekli yerlerde konu denetlenmeden açılmıyor zaten. Hepsi denetlense çok uzun sürer.
Denetleme de imla kurallarına dikkat edilmiyor bildiğim kadarıyla.

Revengeful

Emekli Yönetici
Yöneticiler de insan be kardeşim.. Bot değiliz ki her mesajı imla kuralları için inceleyip, üyeleri uyaralım..
Muhtemelen bu görevi sadece @minoo yapmak ister

Hem burası forum. Zaten bazı kurallar var. Bu kadar aşırıya kaçmaya gerek yok diye düşünüyorum. Elbette ben de isterim herkes imla kurallarına dikkat etsin (ben etmiyorum, orası ayrı).

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
İmla kuralları mı :DDDDDD

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yöneticiler de insan be kardeşim.. Bot değiliz ki her mesajı imla kuralları için inceleyip, üyeleri uyaralım..
Muhtemelen bu görevi sadece @minoo yapmak ister
Dediğim gibi birkaç forum da bu uygulanıyor. Oradaki yyöneticiler insan değil mi?

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Bnce yüklem fiil sıfat diye de ayirmaliyız

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
avast

avast

Üye
Eğer mantıklı konuşacaksan buyur konuş, işi gırgıra alacaksan susman senin için daha hayırlı olacaktır.
Bir forumda gordum. Aynı yerden bahsediyoruz sanırım lakin bazı noktalarda fazla sinir bozucu olabiliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
mürteza16

mürteza16

Üye
Bu denetim sadece konularda ve bot sistemi ile olursa iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Takipçi Satın Al

Üst Alt